Принко,махаш вътрешната дръжка,развиваш онова за заключването отвътре (на резба е) и от там нататъка са само щипки ако не се лъжа.
Предполагам става дума за дръжката за отваряне отвътре нали ? Щото съм с ел стъкла.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Как да карам колега , като в момента сменям маслото на скоростната кутия и целия съм омазан до ушите , пък и нямаме вода.
А Принко май отиде да разглабя вратата
Ко няма да ходя е ти найш ли за кво става въпрос ... Свалям стъклото както обикновенно стърже ... дигам - шах и мат стъклото се вдига от едната страна,от другата половина - не. Ся го свалям и за да го дигна си предържам с ръка отвътре да са вдига и на другата страна :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
аз не се занимавам с риболов ама по нашия край хващат добре и пак продават скъпо.не съм запознат много защото не обичам и риба да ям много.ама виж боклуци има колкото искаш
Коментар