здрасти
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
floks
-
Аааааааа това дето паркира пред нас ли, нима това си ти ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
-
Ами блестят ми фаровете в очите и не мога да те видя добре за съжаление.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
floks
е аз ставам че стигнах при batproho и отивам да ме почерпи с десерта, че се изчака пред блокалека вечер на другите
Коментар
-
Хайде лека вечер и от мен на всички останали освен на rosi разбира се .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
-
rosi написа:да не ни безпокоат че ще се черпим първо по софийски после по бургазскиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
floks
-
И от менAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар