Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз вече се отчетах - едни бири с едни цаци тука... Ай наздраве! Пробвам ги само дали си ходят.

Коментар

Аз съм на БМВ тази вечер :D
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

А на мен ми се спи, та ми се реве, ама пуста краста тоя форум... Аз съм забелязала,че като почна да пиша в тая тема и всички мъжове се разбягват...плаша ги нещо...
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Ай наздраве предай на бат’ Ваньо. Под негова команда - ну, за родину! Тука съм, Ирке - нема се плашиш!

Коментар

А, те се появили,бе! Живееееееее, наздраве,кака!И на всички,които жулят!
            Ванга

Коментар

аз пак си пийвам сокче и мисля да се опъна в кревата

Коментар

Наздраве! Аз вече привършвам - нещо се е пробила бутилката с бирата

Коментар

Айде пак наздраве!Вече минах на българска ракия с испански домати и холандскосиренИе
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

rosi написа:
                    Кат’ чуя за сокче и дявола все едно виждам. Днес забелязах колежката от работа да яде сурови праскови. Откачила е май - дет хаби материала, ами може и да се натрови. Трябва да се дестилира тоз сок - иначе е вреден Имаше и наглостта да ми предложи от тез суровите праскови - прекръстих се аз.

Коментар

нещо дъното и го няма май? ехе сетих се някога правеха лампи от бирени бутилки. ирка какво да кажа аз, като гледам май съм най възрасната тук Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 но немога да си сменя ЕГН-то

Коментар

///// написа:
                        rosi написа:
                        Кат’ чуя за сокче и дявола все едно виждам. Днес забелязах колежката от работа да яде сурови праскови. Откачила е май - дет хаби материала, ами може и да се натрови. Трябва да се дестилира тоз сок - иначе е вреден Имаше и наглостта да ми предложи от тез суровите праскови - прекръстих се аз.
                        Не са научиха тез хора,че сока се пие заедно с водка :D
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Винаги има и по-дърти от теб

Коментар

Най-възрастна??? Ти добре ли си? Чичо ти Живко държи първенството и след него съм аз. Абе,някой да знае ко стана със Сашо Роман? Къде се изгуби тоз чиляк?
                            Ванга

Коментар

///// с колата бях а аз не пия щом си карам марето, пък сега пия и антибиотик абе с 2 думи вии пите и за мен

Коментар

Princo написа:
                                ///// написа:
                                rosi написа:
                                Не са научиха тез хора,че сока се пие заедно с водка :D
                                Първо се дестилира - трябва през казана да мине и тогава става за пиене и има целебни свойства.

Коментар

Working...
                                X