Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Търсачката се издъни този път и аз я търсих ама йок.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

vital написа:
      Много от рано захващате Няма още 11
      Ам и аз туй им викам...Ичкин ,батка, първо на първо - не съм кака, а съм леля...и второ на второ - тоя Фихи нит го познавам, нит съм го чувала ,що свързваш името ми с него - не моа а разбера! А, чакай, излъгах - тоа ми е първи братовчед по майчина линия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Tornado написа:
        Търсачката се издъни този път и аз я търсих ама йок.
        Напоследък много се дъни тя.Онзи ден търсих нещо сума време ,добре че накрая ми помогнаха Тука новото забавление на дежурните през нощта ли е?
        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Абе тая е по-яка сега ... без пазарлъци :DЕдит : Не видях таз страница ... Ирке .... не ми звучи добре лельо ... како по-щи тича Относно фихи ... Стига, че човека ми набира още преди да се познаваме ... кат дойда на някоя среща и някой ме гледа на кръв ... поне ще го позная
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Irka_fihi написа:
            vital написа:
            Ам и аз туй им викам...Ичкин ,батка, първо на първо - не съм кака, а съм леля...и второ на второ - тоя Фихи нит го познавам, нит съм го чувала ,що свързваш името ми с него - не моа а разбера! А, чакай, излъгах - тоа ми е първи братовчед по майчина линия. Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
            Калина и Иван щъркела ли ги донесе бе Маме?

Коментар

coolboby написа:
              Irka_fihi написа:
              vital написа:
              Калина и Иван щъркела ли ги донесе бе Маме?
              Не схвана ли?
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Явно не

Коментар

Оспамихте темата !!!П.П Задното ми дясно стъкло се поти,а боб не съм ял ! Помагайте !
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ichkin написа:
                    Абе тая е по-яка сега ... без пазарлъци :DЕдит : Не видях таз страница ... Ирке .... не ми звучи добре лельо ... како по-щи тича Относно фихи ... Стига, че човека ми набира още преди да се познаваме ... кат дойда на някоя среща и някой ме гледа на кръв ... поне ще го позная
                    Айдееееееее, вкарахме се в латино сериал! Споко, той не е от ревнивите, слава Богу. Ларж е.
                    Ванга

Коментар

Боби, Бобииииии...и ти не си ми свикнал още на шашавото чувство за хумор!
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Ichkin написа:
                        Айдееееееее, вкарахме се в латино сериал! Споко, той не е от ревнивите, слава Богу. Ларж е.
                        Е той не може да ревнува от мен, защото съм прекалено млад за теб ... Колкото и да съм се надрасъл ... не стаа Но все пак ... тачак тряя да става ... иначе ще заспиме и няя да има нощна тема
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Яз мое да съм дърта на години, ма съм млада по душа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ти на колко си, чадо?
                          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                            Яз мое да съм дърта на години, ма съм млада по душа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Ти на колко си, чадо?
                            Е аз пък може да съм млад на години ма съм дърт на душа и .... тяло ... То не бе гръб, не бе глава, не бяха колена ... майката си трака ... Иначе изчадие тамън завършило средно ... и да се похваля ... тъй като работех и грам не стъпвах ... Горд съм да кажа, че дипломата ми е 4.81
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Малииииииииииииии, ма ти тамън 18 лета имаш...хабитуриентче таз година или кво?Пък и отдье знайш, че язе съм дърта?
                              Ванга

Коментар

Ся Принку сигур ма псува,че съм ви разтурила темата...айди махам са!Сънчо ми дойде на гости!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X