Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вий още малко дневна ще я напрайте таз тема... все по-рано се почвате! Ма нищо де,мен така ми е по-добре, че съм дърта вече и гледам да си лягам по-ранко! Пък за помагане ако е, и аз ще се жертвам!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Ichkin написа:
      Ами не ... както си се возехме тя ми светна лампата да намерела запалка ... то тъмно братче и вали ... и кат светна ... аз нали карам с цайси, че не кьорим иначе ... и като ми блесна в очичките и нищо не виждах, та и се накарах едно хубаво ... тя па се нацупи и така ... закарах си я и си я остайх да си се цупи ... с детинщини не се занимавам ... та си догледах Левски и си щракам тука ся :D
      Без тютюнопушене в колата бре !
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Толкова дъжд се изсипа в Пазарджик ,че на някои кръстовища водата стигаше до фаровете на колите...УжасТ направо ,чистачките не смогват...ПП:Това ме подсеща ,че е време за темите за запотяващите се стъкла...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Irka_fihi написа:
          Вий още малко дневна ще я напрайте таз тема... все по-рано се почвате! Ма нищо де,мен така ми е по-добре, че съм дърта вече и гледам да си лягам по-ранко! Пък за помагане ако е, и аз ще се жертвам!
          Ха ся пък и дърта вече , това че повечето членове на форума са по-млади от Нас не означава че ние сме вече за изхвърляне нали ?
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Ирке аде де како ... ний теб чакаме ... ама самичка, без фихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Принко ... аз пуша, така че ... разбира се пепелника не се използва :PПредаторе ... мене Пунтото ми е малко ... голям човек съм аз и ... не стаа :D А иначе днес и аз тука в София, в Сухата река поплувах малко зад 96ти блок :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Завръщам се от концерта на Слави!Представи се добре. Имаше 2 гафа видими поне за мен.2-3 пъти почваше и спираше да вали дъжд. Аз бях на сухичко.

Коментар

Е ти па ся косури ... кай му евала, че не знам колко години там го гледаме ... пее човека от сърце и къвто и да е ... ЕВАЛА !
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

добро утро

Коментар

rosi написа:
                    добро утро
                    ....Виетнам.

Коментар

Утрото е добро, но безлюдно сякаш...
                      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ichkin написа:
                        Ирке аде де како ... ний теб чакаме ... ама самичка, без фихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

fihi написа:
                          Ichkin написа:
                          Ирке аде де како ... ний теб чакаме ... ама самичка, без фихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
                          Виж сега ... направи се, че не си видял и всичко да е ток
                          Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Много от рано захващате Няма още 11

Коментар

vital написа:
                              Като няма друга спам тема така е.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                                vital написа:
                                Като няма друга спам тема така е.
                                http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17355 Има,ама не се сеща никой ...
                                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Working...
                                X