Вий още малко дневна ще я напрайте таз тема... все по-рано се почвате! Ма нищо де,мен така ми е по-добре, че съм дърта вече и гледам да си лягам по-ранко! Пък за помагане ако е, и аз ще се жертвам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ichkin написа:Ами не ... както си се возехме тя ми светна лампата да намерела запалка ... то тъмно братче и вали ... и кат светна ... аз нали карам с цайси, че не кьорим иначе ... и като ми блесна в очичките и нищо не виждах, та и се накарах едно хубаво ... тя па се нацупи и така ... закарах си я и си я остайх да си се цупи ... с детинщини не се занимавам ... та си догледах Левски и си щракам тука ся :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Толкова дъжд се изсипа в Пазарджик ,че на някои кръстовища водата стигаше до фаровете на колите...УжасТ направо ,чистачките не смогват...ПП:Това ме подсеща ,че е време за темите за запотяващите се стъкла...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Вий още малко дневна ще я напрайте таз тема... все по-рано се почвате! Ма нищо де,мен така ми е по-добре, че съм дърта вече и гледам да си лягам по-ранко! Пък за помагане ако е, и аз ще се жертвам!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ирке аде де како ... ний теб чакаме ... ама самичка, без фихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Принко ... аз пуша, така че ... разбира се пепелника не се използва :PПредаторе ... мене Пунтото ми е малко ... голям човек съм аз и ... не стаа :D А иначе днес и аз тука в София, в Сухата река поплувах малко зад 96ти блок :DFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
floks
-
fihi
Ichkin написа:Ирке аде де како ... ний теб чакаме ... ама самичка, без фихи Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Tornado написа:vital написа:Много от рано захващате Няма още 11Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар