Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aбе, младежи, вий към колко часа се почвате тука?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Aбе, младежи, вий към колко часа се почвате тука?
      Предполага се след полунощ.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Е па късно ми е на мене...аз съм дърта вече и си лягам рано... Ама гледам, има дни, в които и по-рано се почвате...
        Ванга

Коментар

Дали може темата да е локната или след 00.00 да се отключва автоматично ? Ще е много ефектно
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ами да, ся щот устисках да остана по-до късно и няма кой да си пише с мен...ай много ви здраве тогаз!
            Ванга

Коментар

Добър вечер !
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

А да ... гледайте ся и мястото дет си лафим да ми заключите преди полунощ да не мога да си лафя ... т’ва ще е грубо ... ще протестирам с табела пред парламента !Иначе виждам и нови попълнения ... ама старите пък ги няма ... тц тц ... несериозна работа :D
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Добър вечер спамери Само аз ли съм в този форум или има и някой друг като мен да не спи тази нощ?
                  _/''''''''''''''''''''''''\_
                  //---------------\\
                  [( )== //// ==( )]
                  |_|'------------'|_| ....Punto

Коментар

Абе нещо ги няма, и ще ги почвам 1 по 1
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

добро утро имали някой

Коментар

Аз съм тук, ама натискам "Прати" и скачам при Гинчето ...
                        Fiat Forum Bulgaria

Коментар

леле място не си намирам а и сън не ме лови

Коментар

Къде сте, бре деца ... днес по-раничко се прибрах :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                              Къде сте, бре деца ... днес по-раничко се прибрах :D
                              Оставиха та тея жени малко да починеш или не можа им смогнеш ? Аз още съм в готовност за помагане ! :D
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ами не ... както си се возехме тя ми светна лампата да намерела запалка ... то тъмно братче и вали ... и кат светна ... аз нали карам с цайси, че не кьорим иначе ... и като ми блесна в очичките и нищо не виждах, та и се накарах едно хубаво ... тя па се нацупи и така ... закарах си я и си я остайх да си се цупи ... с детинщини не се занимавам ... та си догледах Левски и си щракам тука ся :D
                                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Working...
                                X