Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

на форума нещо не му е верен часовника ... много тежък ден ми се очертава утре - пак .... голяма краста
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Живи ли сте бря???

Коментар

Ми здраве да е. Ще си пиша сам. Аре де всичко живо ли е под завивките?

Коментар

Уууупс - аз съм още буден - тъкмо се прибирам от русенската среща!

Коментар

Е най-накрая. И как мина срещата.

Коментар

наздраве на тези ,които са си наляли по нещо и лекичко си пийват на спокойствие в 1:46
                http://fokkerc.flugmodel.net/

Коментар

За жалост съм на работа, ма вие ша пиете едно и заради мен - надявам се.

Коментар

Ооооооооооооо, Дидо ти не спиш ли? Да не би да стягаш Ланчията за Състезанието?

Коментар

Без забележка - много са точни колегите в Русе - страхотно си изкарах и се забавлявах! Естествено има и лоша новина - батериите на апарата стигнаха за 2-3 снимки! Сега чакам да се заредят, че да кача снимките!

Коментар

///// написа:
                        Без забележка - много са точни колегите в Русе - страхотно си изкарах и се забавлявах! Естествено има и лоша новина - батериите на апарата стигнаха за 2-3 снимки! Сега чакам да се заредят, че да кача снимките!
                        Тя много до късно таз среща бе. Гледам и Инесита до преди малко бродеше из Форума.

Коментар

Да, чакаше ме да й се обадя, че съм се прибрал! Малии, пък как съм гладясал не е истина!

Коментар

Малииии, тая нощ май няма да се спи.

Коментар

fihi написа:
                              Малииии, тая нощ май няма да се спи.
                              Що, бе Ваньо? Има още за изпиване ли?

Коментар

Ланчата няма нужда от стягане. Тя е винаги готова за приключения Бе нещо и аз не мога да заспя...Пък утре сутринта имам една важна среща.Досега се бях зачел из Википедията, от статия на статия - станало 2 часа

Коментар

Working...
                                X