Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

blagun написа:
    ......Даже се нарвя, че като съм с личната кола ми се правят некви пикльовци на мъже, а като съм със служебната се наакват в гащите и не смеят даже да ме изпреварят ( не карам патрулка ).
    ке те подминем като пътен знак с извадена ръчна през прозореца мутрите са навсякъде не им обръщай вниманиенапоследък се забелязват с бързо ускоряващи каруци

Коментар

Налегна ви зимния сън нещо много рано.Няма активност във форума.Хайде де колеги едва средата на седмицата е.Сигурно в България самото време ви подтиска студено,дъждовно,листата окапаха ли вече?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

оффф аз имам да пиша субтитри и за това съм буден, а как само ми се спииииии....Торнадо, реши ли се на алфа или фичо
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

Фичо ще е то се е видяло обаче сега възниква другия въпрос който ако го задам ще ми се нахвърлят всички.Дали да е 1,6 бензин с газова или 1,9ТД100.Колата ще се юрка повечко от майка ми и баща ми и май е по добре да е дизела.Пък и имам база вече с Мареата.Няма ли някой освен мен наряд тази нощ?

Коментар

Tornado написа:
            Фичо ще е то се е видяло обаче сега възниква другия въпрос който ако го задам ще ми се нахвърлят всички.Дали да е 1,6 бензин с газова или 1,9ТД100.Колата ще се юрка повечко от майка ми и баща ми и май е по добре да е дизела.Пък и имам база вече с Мареата.Няма ли някой освен мен наряд тази нощ?
            Има! Що нямаш къси вълни ве....!?
            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Ами няма отде да ги взема тези къси вълни.2005 в Ирак имахме с нас един свързочник той си беше дошъл направо със собствената апаратура.

Коментар

Ами няма отде да ги взема тези къси вълни.2005 в Ирак имахме с нас един свързочник той си беше дошъл направо със собствената апаратура.

Коментар

Tornado написа:
                  Да, май съм правил връзка с него, ако говорим за същия.Съжалявам, че не те екипирахме, но не знаех, че заминаваш за там.

Коментар

Помниш ли как се казва.

Коментар

@ торнадо : нещо за разхлаждане колега: х.Алеко
                      FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Тук е 8 градуса колега не е горещо.Тази снимка на Алеко колега от Алфа форума ми я показа и той преди малко.Мерси все пак.Чак студено ми стана.

Коментар

Tornado написа:
                          Помниш ли как се казва.
                          Точно като си пишехме на тази тема си потърсих "лога", но съм го затрил с тазгодишното форматиране!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Преди имах навика да го качвам на някой от e-маil-те, ама един с акъл за къде! Но май имам и картичка от него, в работата ми е! Във вторник ще го знам!

Коментар

Tornado написа:
                            Тук е 8 градуса колега не е горещо.Тази снимка на Алеко колега от Алфа форума ми я показа и той преди малко.Мерси все пак.Чак студено ми стана.
                            за нищо, знаех си аз, че през нощта е хладничко при теб, но то си е направо студено
                            FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Nino написа:
                              Tornado написа:
                              Помниш ли как се казва.
                              Точно като си пишехме на тази тема си потърсих "лога", но съм го затрил с тазгодишното форматиране!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Преди имах навика да го качвам на някой от e-маil-те, ама един с акъл за къде! Но май имам и картичка от него, в работата ми е! Във вторник ще го знам!
                              Ок

Коментар

Ааааааааааа защо зарязахте форума бе.Трябва да се прехвърлям във Алфа форума тук стана скука.

Коментар

Working...
                                X