Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е честито тогава

Коментар

Честито и от мен! Жив и здрав да си!

Коментар

Коментар

Преглеждам форума, че през последните 4-5 дена не ми остана време, а и през нощта ми е по-спокойно....
          Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
          Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
          Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
          Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"

https://www.fiat-uno.org/

Коментар

Има ли нощни птици?

Коментар

аз ще кацам в леглото, тамън се изкъпах и ся вече ми се доспа а на вас приятно лафче
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

аз съм бесен и няма да спа :

Коментар

И аз няма да спя тъкмо гледахме с колеги "Караула" е нема такъв друг филм много як смях чак сълзи.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Само аз ли съм наряд тази нощ няма ли някой нощна смяна.

Коментар

Пази форума от мутрите
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Защо да не се е активизирал отново да прави бели.

Коментар

Коментар

Леле как се нервирах одеве, някакъв пикльо с Фиат Браво - тъмно син с номер С2201.. ми се направи на мъж, че съм карал "бавно", и някакъв до него напушен, смъкнат наркоман ми се изцепи "кво ме гледаш беее...", е като тръгнах да слизам да му кажа кво го гледам, мина на червено на светофара на ул.Черковна и не можеш да ги стигнеш Ебаси мърльовците и живеят в Хаджи Димитър..., ще ги спипам някой ден аз тях Даже после се срещнах с колегата Стефан - "Bravo 1.6" и обсъдихме случката Даже се нарвя, че като съм с личната кола ми се правят некви пикльовци на мъже, а като съм със служебната се наакват в гащите и не смеят даже да ме изпреварят ( не карам патрулка ).
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

В тайна ли я пазиш служебната каква е?

Коментар

blagun написа:
                                Леле как се нервирах одеве, някакъв пикльо с Фиат Браво - тъмно син с номер С2201.. ми се направи на мъж, че съм карал "бавно", и някакъв до него напушен, смъкнат наркоман ми се изцепи "кво ме гледаш беее...", е като тръгнах да слизам да му кажа кво го гледам, мина на червено на светофара на ул.Черковна и не можеш да ги стигнеш Ебаси мърльовците и живеят в Хаджи Димитър..., ще ги спипам някой ден аз тях Даже после се срещнах с колегата Стефан - "Bravo 1.6" и обсъдихме случката Даже се нарвя, че като съм с личната кола ми се правят некви пикльовци на мъже, а като съм със служебната се наакват в гащите и не смеят даже да ме изпреварят ( не карам патрулка ).
                                Па кво гледаш ората Абе да не е бил
                                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                                X