Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Зарибвам се по новата Панда, особено метановата.А ти?

Коментар

Слушам музика по-точно един диск ма Мишо Белчев-кусна любов-много ме успокоява!И съйм си сипала 1 чашка бяло вино и си релаксирам!

Коментар

Ей направо ти завиждам. Още малко и се мятам на летящия фотьойл и се прибирам, че утре цял ден ще пътувам.

Коментар

Извън София ли?

Коментар

Поне два курса до Пловдив, а може би и до някъде другаде...

Коментар

Супер!Обичаш ли да пътуваш?

Коментар

Определено, особено като карам аз. Малко ще ми е странно докато се измъкна от София с тоя бус(Мерцедес Вито), че както свикнах с тоя Смарт. Ще гледам да се изнеса към 10-11, дано няма много трафик.А ми ти обичаш ли да пътуваш?

Коментар

Обужавам!Много е красива България есента!Човек трябва да има време да се любува на най-краткия сезон!

Коментар

Така си е. Лошото е, че ще съм с някакви досадни гърци, но пък мога да ги изолирам със стъклото и се правя, че ни ги чувам. Пускам им един филм отзад и се кефят, а аз си пускам каквато си искам музика.

Коментар

Завиждам ти благородно за пътуването!Много харесвам Пловдив!

Коментар

Като че ли е най-безопастно да ми докарат буса тука в Младост. Така направо се изнасям по Цариградско и няма да минавам през центъра. Само в града на тепетата как ще се оправя с маневрите не знам... Някаква забутана уличка в центъра трябва да намеря...П.П И аз го харесвам. Дано има малко време да се разходя...

Коментар

То има къде да спреш,там не е толкова натоварено!Спокоен град и там са най-хубавите жени!Ще ти направи впечатление-спокойни хора,не бързащи за никъдеи коя от коя по- хубава жена!

Коментар

На какво попаднах само http://dnes.dir.bg/2007/09/26/gallery2144181_0.html

Коментар

Е ти ми счупи главата! Yellow_Flash_Colorz_PDT_23

Коментар

Ще взема да се обада да питам какво точно предлагат...

Коментар

Working...
                                X