Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

По принцип съм свикнал, но преди малко ми звъняха да ме дразнят, че са излезли. Нищо - както казват някой петък и събота за аматьорите, а понеделник и вторник за професионалистите Абе ако още не са се прибрали бих се присъединил Yellow_Flash_Colorz_PDT_14

Коментар

Много е гадно повечето се качват на Витоша за ден-два,в някоя хижичка на пържолки и барбекю,и живот си живеят през уикенда.......а ние горките......аз ядох сандвич Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

И аз така, поне ми го направиха на място в ОМВ. Едвам се наредих на автомивката - то бива коли, ама чак толкова ?За тази на бул България става въпрос.

Коментар

Странно,винаги си мият колите като е лошо времето?

Коментар

Смятай го час и половина напред е тук.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз май нещо не съм за тая тема, защото съм си вкъщи , обаче ми стана интересно - ама какво работи посред нощите, та чак и нощна тема сте заформили....???

Коментар

Ами аз съм виновен - измих я и развалих времето - повече няма да я мия...

Коментар

Tornado написа:
                  Смятай го час и половина напред е тук.
                  А как е морето капитане?

Коментар

Вероятно е доста пясъчно

Коментар

И мокро!

Коментар

Нещо май не схващам за какво става въпрос...

Коментар

Ми торнадо също е на работа,и в една тема четох че е действащ капитан та за морето........

Коментар

До колкото знам е военен в Афганистан... Всъщност нека си каже той :D

Коментар

Едно коняче?

Коментар

Ми да казва,може и военен да е ,ама аз се размечтах за морето ........... :P

Коментар

Working...
                                X