Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

soulkeeper написа:
    някакъв голфар с една 3-ка се опитваше преди малко да се базика с мен ама нещо не му се получи
    При мен тва е ежедневие.... Мисля да си лепна ето това на задния джам, та да не ме закачат....
    Прикачени файлове
    Настоящата - Ford Focus ST
    Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
    Франкенщайн - R.I.P.
    Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Бъзика се а?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ju написа:
        pugsy написа:
        абе по дружба много ушаци
        Дам, спираха наред.Аз като никога се отървах!!!! На две места да има полицаи и на двете ще ме спрат! Това са първите полицаи в моя шофьорски стаж, които не са ме спряли за проверка...най-малко Ураааааааа
        а най-много

Коментар

Е най-много някой акт да пишат :P
          RIP Притежателка на горда Panda RIP
          Bravo 1.2 16V

Коментар

пфунещо много куки пак бати т*ш*к*,успях само на 2 от любимите ми 3 завоя да дръпна ръчна :D

Коментар

Досега се занимавах с телефона си има и тема пусната.Ядоса ме и ще си лягам.

Коментар

лека нощ

Коментар

Има ли някой на работа?

Коментар

Има обаче съм като пребит едва гледам ,а едва 21.30 е при вас.

Коментар

А при вас?

Коментар

Поне до 12 съм тук. До сега четох новите теми. Много смешна тема се е получила с женското преброяване. Отдавна не се бях смял така :D

Коментар

Да като гледам все едни и същи сме си на работа до 12!

Коментар

Май да. Тия дни бях по цял ден обаче днеска си свърших основната работа още следобеда. Ходих да измия колата преди час и нещо и сега съм на "пост".

Коментар

Студеничко е явно. Колко бързо са се изпотили стъклата...

Коментар

Аз не се занимавах с колата,върших 1000 неща днес и сега на трастиката!А хората са по кръчмите и се разтоварват от седмицата!Много ме подтиска тая мисълпетък вечер на работа!

Коментар

Working...
                                X