Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дам и аз съм до 12. Почвам издирването на ключа от колата.

Коментар

Това е нещото,което търся непрекъснато и никога не знам къдее,но сега е пред мен и съм се подготвила за бърз старт

Коментар

И аз го намерих. Дано само не ми се е размагнитизирала картата от паркинга, да не се наложи да си хода пеша. Хитро изобретение, обаче сложиш ли го при телефона "умира".

Коментар

странно друг вид комуникации не са ли ви известни воайори ниедни
          фиатче Браво 2.0

Коментар

Еееееееее не завиждай ,лафим си,включи се и ти като искаш... :P

Коментар

:D Хахаха Още малко и "излитаме".

Коментар

Време разделно наближава :P

Коментар

Ако знаете как завиждам на хората, работещи на смени...Ако си първа смяна - следобеда и вечерта ти са свободни, ако си втора - обратно, а ако си нощна - целия ден си свободен.Пък ние - сутрин отиваш в 8:30, вечер уж до 17:30, но много често откарваме до 18, 18 и нещо... Свободно време - йок!Остава нощта, но пък тогава така ти натежават клепачите, че колкото и да искаш да си буден, тялото ти заспива.Тази седмица не можахме и като хората да си починем... Не стига че седмицата по-дълга (6 работни дни), ми и почивният ден само 1...Аз мислех да постоя до късно, ама май ще лягам. Приятна нощ на всички нощни птици, и ви поздравявам с песента на Commodores - "night shift". (който си я спомня - знае за какво говоря, пък който не - ето повод да си я потърси в нета )

Коментар

Приятна вечер и на теб.П.П Не работя на смяна, а до колкото откарам. По принцип трябва да сменяват, но не винаги. Сутринта дойдах на работа в 9ч и си тръгвам след малко. Поне обядвах на спокойствие за час и половина.

Коментар

И от мен лека да ви е ноща!

Коментар

Лека.Имам "заповед" за изтегляне. Приятна вечер.

Коментар

абе по дружба много ушацичовек не може да дръпне една ръчна на спокойствиеизкачат от храстите,все едно са пр*с*ит*т*и

Коментар

pugsy написа:
                            абе по дружба много ушацичовек не може да дръпне една ръчна на спокойствиеизкачат от храстите,все едно са пр*с*ит*т*и
                            Що все едно
                            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

някакъв голфар с една 3-ка се опитваше преди малко да се базика с мен ама нещо не му се получи
                              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

pugsy написа:
                                абе по дружба много ушаци
                                Дам, спираха наред.Аз като никога се отървах!!!! На две места да има полицаи и на двете ще ме спрат! Това са първите полицаи в моя шофьорски стаж, които не са ме спряли за проверка...най-малко Ураааааааа
                                RIP Притежателка на горда Panda RIP
                                Bravo 1.2 16V

Коментар

Working...
                                X