Дам и аз съм до 12. Почвам издирването на ключа от колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ако знаете как завиждам на хората, работещи на смени...Ако си първа смяна - следобеда и вечерта ти са свободни, ако си втора - обратно, а ако си нощна - целия ден си свободен.Пък ние - сутрин отиваш в 8:30, вечер уж до 17:30, но много често откарваме до 18, 18 и нещо... Свободно време - йок!Остава нощта, но пък тогава така ти натежават клепачите, че колкото и да искаш да си буден, тялото ти заспива.Тази седмица не можахме и като хората да си починем... Не стига че седмицата по-дълга (6 работни дни), ми и почивният ден само 1...Аз мислех да постоя до късно, ама май ще лягам. Приятна нощ на всички нощни птици, и ви поздравявам с песента на Commodores - "night shift". (който си я спомня - знае за какво говоря, пък който не - ето повод да си я потърси в нета )
Коментар
-
pugsy написа:абе по дружба много ушацичовек не може да дръпне една ръчна на спокойствиеизкачат от храстите,все едно са пр*с*ит*т*иex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
pugsy написа:абе по дружба много ушациRIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар