Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз съм още. До сега смятах от въпросния каталог колко ще ми излизе Панда с почти всички екстри и резултата е почти 16 000Евро

Коментар

Аз реших че ти е свършило работното време!Имаш предвид поръчкова?

Коментар

Да, по цените в Италия. Почти всичко без навигация. Сега ща пробвам на бълг сайт колко ще я изкра същата.П.П Научих няколко думи на италиански.

Коментар

С какви екстри я калкулираш?

Коментар

Абе какво работите бе хора че имате време за лаф докато сте на работа. Щото и аз седя по цял ден на комп ама освен вечер да пиша вкъщи...........Хайде колегата Peho май е оператор в и-нет клуб - за него ясно, хайде ако не е тайна кажете, че и аз да търся такава работа Само не ме разбирайте погрешно че едва ли не ви омаловажавам труда, просто благородни ви завиждам :P
            Punto SX 1.1 55

Коментар

izida написа:
              С какви екстри я калкулираш?
              Двигател 1.2метан, климатроник, CD radio с ченджър Блаупункт с 6 колони, ABS с EBD, Регулиране на волана по височина, Фарове за мъгла, Чистачка на задното стъкло, Умиватели на фаровете, Електроусилвател на волана DUALDRIVE, Задни подглавници ,Делима облегалка на задната седалка, Боя металик, Електроуправляеми външни огледала, Управление на радиофункциите от волана, Оборудвана пътническа седалка (доп. отделение за вещи по седалката на водача), Отделение за вещи под седалката на пътника до водача, VDC - система за динамичен контрол на стабилността, Електроуправляеми предни стъкла и централно заключване, Сензор за паркиране и май е това.А ти как убиваш времето?
              Punto SX написа:
              Абе какво работите бе хора че имате време за лаф докато сте на работа. ......
              По принцип нямам много свобосно време(през седмицата, особено като почне по-сериозно сезона от другата седмица), но специално в неделя вечер като съм на работа, почти няма какво да се прави, защото обикновено си свършвам всичко на спокойствие още следобеда и после чакам да звънне някой клиент и така.П.П Къде е Торнадо. Обикновено той е най-активен в тази тема.

Коментар

Супер за колата,ама по-добре без сензор за паркиране,че в София няма да можеш да паркираш... А за работата съм на дежурство,и съм си свършила всичко......Чакам ,като Пепеляшка да стане 24 часа.

Коментар

Може би всъщност е по-добре без... Онзи ден вкарвах един джип в гараж и още като вкарах бронята в гаража започна "концерта". Никаква помощ не получих от сензорите. Добре, че имаша навигатор.П.П Ти какво караш?

Коментар

Сваляй цената тогава :D И толкова много екстри за нашите третокласни пътища са ненужни!Да не сме в Япония

Коментар

Интересно ми беше колко ще излезне като крайна цена. Иначе голяма част наистина са ненужни. Климатик, Радио Сд, фарове за мъгла, ABS и ел стъкла са ми достатъчни за тази "количка". На Путното даже и ал.джанти не сме поръчвали. Тасовете са почти пълна имитация лети джанти, супер здрави са, а и се закачат директно с болтовете към колата. Преди като карах Меган с лети джанти почти всяка седмица бях на изправяне. Сега съм като танк :D

Коментар

Карам уно и чакам пунто,реното,пежото не са за нашите пътища.Номера за джантите е да не си с нископрофилнигуми,и да са напомпани малко над допустимото!И нама да имаш проблеми!

Коментар

Мегана си беше с нормални гуми, джантите фабричните, които не знам как ги оправяха към края на съвместното ни "возене".Аз по принцип карам с 0.1 по-малко от предписаното... И аз не знам защо, някой така ми беше казал, но защо

Коментар

Това ме посъветва гумаджия,след като за пореден път ми изправи "зарчетата"преди години......и от както карам така не съм го посещавала по този повод.Причината е в дупките,при меки гумис по-висока скорост,като минеш през дупка,шанса да отлепиш гумата от джантата е 80 процента по-висок,същото е заизривяването или подбиването.......

Коментар

Това не го знаех. Мерси за инфото Дойде клиент и се забавих с отговора. Чак не можах да повярвам. Идват и по това време, но в неделя ми е за първи път.Още малко(има-няма 30мин) и идва заветния час.

Коментар

Е нищо,аз още малко и часът на Пепеляшка ще настъпи!

Коментар

Working...
                                X