И аз съм още. До сега смятах от въпросния каталог колко ще ми излизе Панда с почти всички екстри и резултата е почти 16 000Евро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Абе какво работите бе хора че имате време за лаф докато сте на работа. Щото и аз седя по цял ден на комп ама освен вечер да пиша вкъщи...........Хайде колегата Peho май е оператор в и-нет клуб - за него ясно, хайде ако не е тайна кажете, че и аз да търся такава работа Само не ме разбирайте погрешно че едва ли не ви омаловажавам труда, просто благородни ви завиждам :PPunto SX 1.1 55
Коментар
-
izida написа:С какви екстри я калкулираш?Punto SX написа:Абе какво работите бе хора че имате време за лаф докато сте на работа. ......
Коментар
-
Интересно ми беше колко ще излезне като крайна цена. Иначе голяма част наистина са ненужни. Климатик, Радио Сд, фарове за мъгла, ABS и ел стъкла са ми достатъчни за тази "количка". На Путното даже и ал.джанти не сме поръчвали. Тасовете са почти пълна имитация лети джанти, супер здрави са, а и се закачат директно с болтовете към колата. Преди като карах Меган с лети джанти почти всяка седмица бях на изправяне. Сега съм като танк :D
Коментар
-
Това ме посъветва гумаджия,след като за пореден път ми изправи "зарчетата"преди години......и от както карам така не съм го посещавала по този повод.Причината е в дупките,при меки гумис по-висока скорост,като минеш през дупка,шанса да отлепиш гумата от джантата е 80 процента по-висок,същото е заизривяването или подбиването.......
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар