Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    Този път май само аз си останах тук.
    Aaaa... не , и аз съм тук.

Коментар

Много добре.Ти също ли си на работа?

Коментар

peho написа:
        ами...не , вкъщи съм...преди малко се регистрирах...щото ше си купувам Мареа...може би утре...и сега спешно се ориентирам в ситуацията...щото досега фиат(освен полски) не съм имал , та да знам кво дърво ме чака.

Коментар

Ооооо има голяма разлика между полският Фиат и Мареа.С какъв двигател е тази която искаш да я вземаш?

Коментар

peho написа:
            Ооооо има голяма разлика между полският Фиат и Мареа.С какъв двигател е тази която искаш да я вземаш?
            http://i.mobile.bg/perl/main.cgi този е...ама някой работи ме притесняват(пуснал съм тема в "проблеми и ремонти" или нещо такова беше... ммм...май не стана така...

Коментар

snaiperisto написа:
              peho написа:
              ами...не , вкъщи съм...преди малко се регистрирах...щото ше си купувам Мареа...може би утре...и сега спешно се ориентирам в ситуацията...щото досега фиат(освен полски) не съм имал , та да знам кво дърво ме чака.
              Я тоя ник ми е познат от форд форума - да на би да сменяте марката колега. Добре дошъл в отбора :P
              Punto SX 1.1 55

Коментар

Punto SX написа:
                Я тоя ник ми е познат от форд форума - да на би да сменяте марката колега. Добре дошъл в отбора :P
                Ами не точно да я сменям...просто поредната кола в автопарка , а иначе съм член на "Форд" , "Мерцедес", "Ауди" и "Х’ндай"...абе жена ми вика : "не ти ли писна да купуваш таратайки и после да се ограмотяваш по форумите" ама ей на...съдба.

Коментар

Тази вечер всички сте изпозаспали от рано
                  http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

eliie написа:
                      Не сме още.Как сте иначе аааа?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Умаляхте нещо няма и една седмица и започнахте да си лягате с кокошките а?

Коментар

Е, не всички
                          Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                          http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Да само двама сме какво направихте с колегата с бравата относно резонаторната кутия и онази тръба уточнихте ли кой има и кой няма.

Коментар

Ами не е задавал въпроса повече, на някоя среща ще отворим капаците да видим кой какво има/няма.Изтървах мача ама май не съм пропуснал много.
                              Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                              http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Е как може да няма никой всички ли изпоналягахте вече.МОже би в края на седмицата сте уморени а?

Коментар

Working...
                                X