Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BEX---GT написа:
    ей, много искам сняг, да си се лашкам, тамън си оправих ръчната много бях разочарован, че тази зима изобщо не натрупа, дано тази има, че и зимни гуми сняг да видат :D
    Аз затова се научих на мокро да се лашкам :D
    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

че то на сухо не е лашкане а шлайф само някакъв, водещ до скъсани гуми, главоболие, празнини в стомаха и джобовете и т.н. :D
      FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

Коментар

Пак ли всички спите??
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

аз и на мокро мога, със сеата само чаках да завали и веднага горе на павирания площад в квартала ама после смених два лагера на задните главини и мирнах малко , и сега, само на сняг, че най-весело...най- обичам с дръпната ръчна да се спускам по улица и практически направо си карам с вратите напред
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Ехоооо заспахте рано рано тази вечер няма ли някой дежурен на работа.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

аз съм тук, но ще лягам след малко, че утре ще ставам рано а и нещо ми се доспа ти в Авган, на уайърлес ли си, че гледам почти винаги си във форума...не ти ли е вече мъчно за Марийка
              e30 forever!

Коментар

И да ми е мъчно кво да направя ако я бях взел с мен щеше да почине сигурно от тия жеги и само камъни.

Коментар

Я да питам, аз, защо всички казват, че ФИАТ е с евтина поддръжка, като не е така, а може би е заради това, че е първия дизел, с който имам вземане даване...ама примернонакладки - предни - 50-тина левазадни ги платих 58, някакви АБСремъка е 58, ама ми казаха, че на дизелите им били скъпи ремъците..според мен, опел и ФВ са по-евтини за поддръжка.. какво е мнението на будните
                  e30 forever!

Коментар

Кой ремък е 58 лв?И защо да не евтина поддръжката да направим някакво сравнение с друг автомобил 1998 година.

Коментар

ами, нали писах в дизели, ангренажния, ама може нещо да са ме цакнали в сервиза... Gates e...да аз сравнявам с поло 1.4 "98, 1.4 МПИ, поне накладките на полото са по-евтини...
                      e30 forever!

Коментар

Само 58лв На мен в Аутоиталия ми искат за Пунтото 90 и няколко лева за единия! А аз имам 4 и с работата ще ми струва 1000лв

Коментар

eliie написа:
                          Само 58лв На мен в Аутоиталия ми искат за Пунтото 90 и няколко лева за единия! А аз имам 4 и с работата ще ми струва 1000лв
                          че твоето пунто какви кубици е, да не е Турбо а в ауто италия цицат яко
                          e30 forever!

Коментар

1.2 е, не е турбо, на банзин съм.

Коментар

BEX---GT написа:
                              Я да питам, аз, защо всички казват, че ФИАТ е с евтина поддръжка, като не е така, а може би е заради това, че е първия дизел, с който имам вземане даване...ама примернонакладки - предни - 50-тина левазадни ги платих 58, някакви АБСремъка е 58, ама ми казаха, че на дизелите им били скъпи ремъците..според мен, опел и ФВ са по-евтини за поддръжка.. какво е мнението на будните
                              Винаги дизела е по скъп за поддръжка от бензина,а ти имаш абс,за това са ти такива цените за накладките
                              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

може, ето сега се успокоих и мога да заспя :D айде, аз се оттеглям, пожелавам ви лека или приятна нощ, каквото си изберете а към Ели, по-добре не ходи в Ауто италия, вземи си ремъците примерно от Ауто плюс и вече сервиза, където ти препоръчат(съфорумците или познати)
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X