BEX---GT написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
аз и на мокро мога, със сеата само чаках да завали и веднага горе на павирания площад в квартала ама после смених два лагера на задните главини и мирнах малко , и сега, само на сняг, че най-весело...най- обичам с дръпната ръчна да се спускам по улица и практически направо си карам с вратите напредA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Я да питам, аз, защо всички казват, че ФИАТ е с евтина поддръжка, като не е така, а може би е заради това, че е първия дизел, с който имам вземане даване...ама примернонакладки - предни - 50-тина левазадни ги платих 58, някакви АБСремъка е 58, ама ми казаха, че на дизелите им били скъпи ремъците..според мен, опел и ФВ са по-евтини за поддръжка.. какво е мнението на буднитеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:Я да питам, аз, защо всички казват, че ФИАТ е с евтина поддръжка, като не е така, а може би е заради това, че е първия дизел, с който имам вземане даване...ама примернонакладки - предни - 50-тина левазадни ги платих 58, някакви АБСремъка е 58, ама ми казаха, че на дизелите им били скъпи ремъците..според мен, опел и ФВ са по-евтини за поддръжка.. какво е мнението на буднитеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
може, ето сега се успокоих и мога да заспя :D айде, аз се оттеглям, пожелавам ви лека или приятна нощ, каквото си изберете а към Ели, по-добре не ходи в Ауто италия, вземи си ремъците примерно от Ауто плюс и вече сервиза, където ти препоръчат(съфорумците или познати)A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар