Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    peho написа:
    Ми навярно 3
    1.30 напред сме.
    Изобщо не предполагах че има часова зона която да е на половин час , предишното беше само предположение по инерция,можех да проверя и да съм по-точен,ама...важно е лаф да става :D

Коментар

има има, и на 15 минути има...

Коментар

Тази вечер повечето спят и аз отивам това да направя.Много тихо тук и ми се доспа.Лека нощ.

Коментар

Лека!Лоша работа са неделните вечери... на другата сутрин на работа...

Коментар

Аиде бе хора Всички ли заспахте? Няма ли някои на които не му се спи или страда от безсъние като мен?
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Все още съм тук... но взех вече да задрямвам. По дяволите работата, утре през деня ще наваксвам. Винаги така става, като си оставя работа за през уикенда. Все излиза нещо по-интересно за правене. След малко и аз май ще лягам

Коментар

и аз съм тук към Витал, Сейченто абарт съм виждал и то съвсем скоро във филма Карабинери по НоваТВ - много е мания ей как сте вие буднитеднес филмчето ми свърши по-рано Ели, кажи нещо, що страдаш от безсъние така, а
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Кой задрямва едва 2 часа е тук в пустинята има доста време до изгрева.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

бе и на мен ми се доспа, ама ко да са праи, утре май ще ке пооспа малко абе, в пустинята студено ли е през нощта
                    e30 forever!

Коментар

Ти нали на среща щеше да идваш бре
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

батко, нещо ме домързя и ся ме е яд, ама следващия пътабе Гриша ти си учил във Форд, нали?
                        e30 forever!

Коментар

А ще идвам аз на среща като постнете снимки само ще гледам.Местожителството ми е вярно някой да не помисли ,че се майтапя.Вече захладнява през ноща около 17 градуса е.През деня достига 40.

Коментар

е, аз нещо ми се въртеше, че падала под нулата, но така е добре между другото, аз пак лягам лека, съфорумци!
                            e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                              Ели, кажи нещо, що страдаш от безсъние така, а
                              Ами незнам защо, по рано от 4 немога да заспя
                              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Пада и под нулата зависи в коя точка си на страната.Температурната разлика между деня и ноща може да достигне около 40 градуса т.е.през деня 30 през ноща -10

Коментар

Working...
                                X