Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Krass написа:
    Айде аз отивам да гледам, че...то с тая скорост ще огладнея пак! А уж диета! Лека нощ на всички и извинения на модератора,че ще трябва да чисти
    Тука па само некой модератор да посмее да посегне, на кълбо ставаме..!Лека нощ Краси! Чай да не види оня, че и с него требва на кълбо да ставаме!
    С кой него? Ти пък!! Все едно не ме познаваш....Лека, Слави. Реших аз не оставяй днешната работа за утре, щом можеш да я свършиш по-добре и вдругиден! Директно си отивам. Няма да имат заплати и толкоз!
    Punto 1.2/75

Коментар

тук съмтоку-що гледах едно много свежарско филмче - Just my luck - с Линдзи Лохан, много е весел как сте, ше спите ли?аз сега имам да чета от 5 страница
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

Гласувайте, че сме на 4-то място..преди няколко часа бяхме на 2-ро...

Коментар

Изпонатръшкахте ли се в леглата вече.?
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

coolboby написа:
            Гласувайте, че сме на 4-то място..преди няколко часа бяхме на 2-ро...
            За какво се гласува?
            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Добър въпрос...в БГТОП се гласува за сайта оценява се и се качва рейтинг...али бали..

Коментар

ели, как е драскотината още ли се шашкаш или се успокоиза да ти е по-спокойно ще ти кажа моите дефекти - преден капак в покъртително състояние, дошоф врата - и тя кривини и драскотини, заден панел и той там, а и другия ми го прецакахас пушката, та ще се ходи на боя, няма начин, а оня ден и предната броня си разкрасих, но добре че съм сръчен, та заличих следите...пп язе съм още буден
                e30 forever!

Коментар

Гласувайте ,че изоставаме.

Коментар

ей ся праснах един глас, абе то он форум още жив бе, зае"и
                    e30 forever!

Коментар

coolboby написа:
                      Фюреро хахахахахахаха
                      Много добра икона,ще си я сложа в подписа,ще си я отпечатам като стикер и вместо стикер на форума ще си лепна този стикер за да бъда различен
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

абе Гриша и тебе те видях веднъж пред Арената, много лъскаво тво типо бе дано скоро се срещнеме на някоя фиатска срещапп а тили взе на РедСторм седичито, че некви такива подозрения имам вие май се възнесохте в света на сънищата
                        e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                          абе Гриша и тебе те видях веднъж пред Арената, много лъскаво тво типо бе дано скоро се срещнеме на някоя фиатска срещапп а тили взе на РедСторм седичито, че некви такива подозрения имам
                          Един приятел го взе,ама мотора даде фира,утре или в понеделник ще е готово и ще е отново на пистата кат ме видя пред арената що не свирна бре Аз в неделята ако стана може да се завлека на среща :P
                          ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

BEX---GT написа:
                            ели, как е драскотината още ли се шашкаш или се успокоипп язе съм още буден
                            Ами още си е там Доно само да се оправи!
                            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

аз бях седнал на парапета, не бях с Фичката, иначе много ясно, че ще те засека за по лафче пп абе знаете ли къв съм катил, вчера си излизам към 3 от нас и като се прибирам в 6 се барама и се шашкам, че ми няма ключовете, а те квво, забравил съм си ги на вратата ........и днес сменях брави
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                ей ся праснах един глас, абе то он форум още жив бе, зае"и
                                Дори имам чувството ,че някой още не знаят за този и си перкат там.

Коментар

Working...
                                X