Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Жоре, кат си додиш у татковината, да са обадиш да пийм по бира с цаца, че предния път само те видяхме и не се запознахми.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

" побелях и остарявам но в сърце те нося...." някъде четох за него но къде

Коментар

rosi написа:
        ///// с колата бях а аз не пия щом си карам марето, пък сега пия и антибиотик абе с 2 думи вии пите и за мен
        То ракийката е най-добрия антибиотик. Ооооо и аз не пия когато съм карал!

Коментар

Ся ко - всички едновременно говорим

Коментар

Irka_fihi написа:
            Жоре, кат си додиш у татковината, да са обадиш да пийм по бира с цаца, че предния път само те видяхме и не се запознахми.
            Задължително :D след около седмица ще натиснем цацата
            Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
            Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

уф ако ставаше с него ще е добре но няма да помогне

Коментар

Аз тъз ракия не можах да се науча да я пия.Сичко друго поемам,ама рАкия - не. Мноо обичам мастичка или облаче ле бяло. И джин с мента също влиза много гут!
                Ванга

Коментар

Малииии - много лоша работата - ей сега го загазих - свършиииииии

Коментар

Ирке, аз пък съм кат’ цигански казан - ко’т’ сложиш - всичко поемам - и храна и алкохол

Коментар

затова си оставила бат ти Иван да се мъчи тъй потен и морен на масата с люта ракия

Коментар

rosi написа:
                        затова си оставила бат ти Иван да се мъчи тъй потен и морен на масата с люта ракия
                        Аха - сам го оставя горкия. Хубу, че аз му правя компания.

Коментар

Мани,мани,съчувствам му от сърце! Живе, твойта най-добре -кот ти налеят.Универсален! Ама тва със "свършването" - лошо! Бегай до магазина, по Варна съм чувала,че има денонощни.
                          Ванга

Коментар

тъй тъй по мъжи солидарност, уф котката ми легнала на кревата и блаженно спи нахалника му неидиннн

Коментар

хора лека ви нощ и умната с " безалкохолните" ,че кака ви всичко вижда

Коментар

Дзверото на Янко има рожден ден. Пак поводи само. Еййй - значи не ни оставиха на мира. ЗоронА ни създават поводи.

Коментар

Working...
                                X