Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
А на мен ми се спи, та ми се реве, ама пуста краста тоя форум... Аз съм забелязала,че като почна да пиша в тая тема и всички мъжове се разбягват...плаша ги нещо...
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
аз пак си пийвам сокче и мисля да се опъна в кревата
Кат’ чуя за сокче и дявола все едно виждам. Днес забелязах колежката от работа да яде сурови праскови. Откачила е май - дет хаби материала, ами може и да се натрови. Трябва да се дестилира тоз сок - иначе е вреден Имаше и наглостта да ми предложи от тез суровите праскови - прекръстих се аз.
нещо дъното и го няма май? ехе сетих се някога правеха лампи от бирени бутилки. ирка какво да кажа аз, като гледам май съм най възрасната тук Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 но немога да си сменя ЕГН-то
Кат’ чуя за сокче и дявола все едно виждам. Днес забелязах колежката от работа да яде сурови праскови. Откачила е май - дет хаби материала, ами може и да се натрови. Трябва да се дестилира тоз сок - иначе е вреден Имаше и наглостта да ми предложи от тез суровите праскови - прекръстих се аз.
Не са научиха тез хора,че сока се пие заедно с водка :D
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Най-възрастна??? Ти добре ли си? Чичо ти Живко държи първенството и след него съм аз. Абе,някой да знае ко стана със Сашо Роман? Къде се изгуби тоз чиляк?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Не са научиха тез хора,че сока се пие заедно с водка :D
Първо се дестилира - трябва през казана да мине и тогава става за пиене и има целебни свойства.
Коментар