Аз мога да ти дам поне 5 телефона за доставки на манджи по домовете ... И поне още 5 адреса на денонощни места от които си взимам храна
Хм, няма ли кой да ти прави филии? ПП - И аз правя страхотен таратор..
Принцо - постиш брат ... имам по-добра оферта Иначе нqмам кой да ми изхвърли боклука, ти за филии ... майката си е еВало
А не го хвърляй бре, винаги остава нещо ценно по боклуците.. Аз пък някой път през нощта се будя и ми се иска да чистя Опитвам се да заспя - не мога! Мисля си само за това как мета пода.. и ставам в 3 през нощта и започвам да мета Нещо съм изкуфяла..
Ай стига с тва ядене ,че Ичкин пак ще заговори за таратор без чесън :D Байерн си взеха баварската купа
Колко очудващо а ? За байерн де Иначе ... аз без папкане - за какво да живея ... Нито жена имам, нито деца ... Имам си една възглавница на име Гинка и една бира със странното име - БИРА
Аз мога да ти дам поне 5 телефона за доставки на манджи по домовете ... И поне още 5 адреса на денонощни места от които си взимам храна
Принцо - постиш брат ... имам по-добра оферта Иначе нqмам кой да ми изхвърли боклука, ти за филии ... майката си е еВало
А не го хвърляй бре, винаги остава нещо ценно по боклуците.. Аз пък някой път през нощта се будя и ми се иска да чистя Опитвам се да заспя - не мога! Мисля си само за това как мета пода.. и ставам в 3 през нощта и започвам да мета Нещо съм изкуфяла..
Виж сега ... във вас от толкова чистене ... ще се протърка пода ... ако ти се случи отново - звънни ми / нищо, че ще ме събудиш / - и ще се отзова - няма проблем ... за приятел винаги
Виж сега ... във вас от толкова чистене ... ще се протърка пода ... ако ти се случи отново - звънни ми / нищо, че ще ме събудиш / - и ще се отзова - няма проблем ... за приятел винаги
Ichkin в нужда се познава.. Друго си е да знаеш, че винаги има някой зад гърба ти
А, да ... защо не участваше и отбора от служителите на Ауди нали Прасковке ... винаги съм зад теб ... може да се редуваме - един път аз отзад, един път ти отпред П.С. Роси ... чак сега видqх, че си тук ... добра вечер и прощавайте мадам за забавqнето
Коментар