по качествено от мен едвали,но ще му кажа.чакам да доиде пътната помощ да доиде да я натоварим и право в сервиза да се прави,че баща ми ще ме убие,ако не е готова до утре вечерта.
колега благодаря за предложението,но май ще успеем сами.ако утре не пиша във форума,значи не сме успяли и ме има във весник Труб на страниците с никролозите
небой се ако не е готова колата до утре вечерта,дъртия такава врява ще вдигне,че сигорно и в Аляка ще го чуят.днес като взех колата назаем изрично ме предопреди,че ако нещо и се случи и неможе да замине на моренце е по-добре да се скрия в дън земя,4е ако ме намери лошо ми се пише.
Е не знам ква е колата ама ... за тва не обичам да карам чужди коли ... откакто един ме пресече и бях с чужда кола /писахме я тоталка/ - момчето дет сгафи 15 мин се криеше зад едно дърво ... не бях издивявал така :D
колата е едно фордче ескорт 98г. комби.тва е старата ми колица.дадох я на дъртия когато си купих пунтото.днес ми се наложи да пътувам извън София и трябваше да прекарам много багаж.
Коментар