Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Ако искаш да знаеш, че на последняи етаж пък може да са скъпи магазините, ама пък правят супер оферти...майка си накупи 1 чувал с дрехи от Zoutlet и Zory Fashion и Pepe Jeans, пък в Кенвъло, евтинко като на битака и както имам клубна карта за Кенвъло..без пари
Коментар
-
Krass написа:Ща разцелувам!!!!!! От 7 години са каня да започна да го уча, ама все е нямало с кой да го говоря А за забърсването...знаеш си ма...все по простотиитеSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Krass написа:Ща разцелувам!!!!!! От 7 години са каня да започна да го уча, ама все е нямало с кой да го говоря А за забърсването...знаеш си ма...все по простотиитеPunto 1.2/75
Коментар
-
Grisha написа:Кой ше остава на пост тази нощ да пази форума от лошите плешиви чичковци и неговите мутриGrisha написа:blagun написа:Аз ще дойдаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
coolboby написа:Ами мисля, че беше 15 лева тази карта..10% намаление от цената на редовна стока...5% намеление на намалена дреха..и 20% намаление на рожден ден Заповядай в Търново и няма да ти е нужно да си вадиш карта.. ще ти дам моята
Коментар
-
eliie написа:coolboby написа:Ами мисля, че беше 15 лева тази карта..10% намаление от цената на редовна стока...5% намеление на намалена дреха..и 20% намаление на рожден ден Заповядай в Търново и няма да ти е нужно да си вадиш карта.. ще ти дам моятаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Krass написа:Айде аз отивам да гледам, че...то с тая скорост ще огладнея пак! А уж диета! Лека нощ на всички и извинения на модератора,че ще трябва да чистиSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар