Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Nino написа:
    Krass написа:
    Нино, тъй и тъй си тук сега ми е избила една бясна идея да уча гръцки. Някаква идея къде, че аз нещо не си харесвам никъде.
    Да не си забърсала някое гръцко гадже бре маймун?! Имам първа братовчедка професионална преводачка от/на този език, ще и звънна.
    Ща разцелувам!!!!!! От 7 години са каня да започна да го уча, ама все е нямало с кой да го говоря А за забърсването...знаеш си ма...все по простотиите
    Punto 1.2/75

Коментар

coolboby написа:
      Ако искаш да знаеш, че на последняи етаж пък може да са скъпи магазините, ама пък правят супер оферти...майка си накупи 1 чувал с дрехи от Zoutlet и Zory Fashion и Pepe Jeans, пък в Кенвъло, евтинко като на битака и както имам клубна карта за Кенвъло..без пари
      Ами да, в доста от магазините правят галеми намаления и има дрехи да безумно ниски цени А я разясни малко за тази карта, и аз искам :D
      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Ами мисля, че беше 15 лева тази карта..10% намаление от цената на редовна стока...5% намеление на намалена дреха..и 20% намаление на рожден ден Заповядай в Търново и няма да ти е нужно да си вадиш карта.. ще ти дам моята

Коментар

Krass написа:
          Ща разцелувам!!!!!! От 7 години са каня да започна да го уча, ама все е нямало с кой да го говоря А за забърсването...знаеш си ма...все по простотиите
          Чшшш, да не е некой от изгорелите ве слънце, мани ги тея, изгореха последните дни... виж го бате ти Нино къв си е готин, даже нема и на гръцки да ти говори в разходи да те вкарва!
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Кой ше остава на пост тази нощ да пази форума от лошите плешиви чичковци и неговите мутри
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Фюреро хахахахахахаха

Коментар

Nino написа:
                Krass написа:
                Чшшш, да не е некой от изгорелите ве слънце, мани ги тея, изгореха последните дни... виж го бате ти Нино къв си е готин, даже нема и на гръцки да ти говори в разходи да те вкарва!
                Бях там точно когато бяха пожарите. Голяма трагедия...добре, че не се пуснах надоло и добре, че се прибрах навреме, че после беше гняс по митниците.Ми вече ми омръзна от тоз английски по 20 часа на ден. Викам малко да разнообразя езика А и 6 години работя с гърци, друго си е да разбереш, че ясу не е лоша дума...
                Punto 1.2/75

Коментар

Grisha написа:
                  Кой ше остава на пост тази нощ да пази форума от лошите плешиви чичковци и неговите мутри
                  Ти тая нощ ме разби приятелю... събудих целата къща от хилеж, ма нидей така.....
                  Grisha написа:
                  blagun написа:
                  Аз ще дойда
                  Преди да дойдеш да няма пак преждевременно напускане на срещата

Коментар

Grisha написа:
                    Споко аз съм тук и разглеждам снимки от Афган с помоща на колегата deadairplane
                    Прикачени файлове
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Krass написа:
                      А и 6 години работя с гърци, друго си е да разбереш, че ясу не е лоша дума...
                      Бе викаш им на сички "малага, малага" и тва е...те си знаят!

Коментар

Айде аз отивам да гледам, че...то с тая скорост ще огладнея пак! А уж диета! Лека нощ на всички и извинения на модератора,че ще трябва да чисти
                        Punto 1.2/75

Коментар

coolboby написа:
                          Ами мисля, че беше 15 лева тази карта..10% намаление от цената на редовна стока...5% намеление на намалена дреха..и 20% намаление на рожден ден Заповядай в Търново и няма да ти е нужно да си вадиш карта.. ще ти дам моята
                          Еее мерси за поканата, може да се възползвам и да доида до вашия мол! Разгледах сайта и ми хареса! А ако знаех досега щях да си извадя такава карта Във всички магазини ли ги дават?
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Мисля, че да Тоест би трябвало

Коментар

eliie написа:
                              coolboby написа:
                              Еее мерси за поканата, може да се възползвам и да доида до вашия мол! Разгледах сайта и ми хареса! А ако знаех досега щях да си извадя такава карта Във всички магазини ли ги дават?
                              Аре легайте си ве, тук хората си водят високо интелектуални разговори, вие само "малага" и незнам ко...!

Коментар

Krass написа:
                                Айде аз отивам да гледам, че...то с тая скорост ще огладнея пак! А уж диета! Лека нощ на всички и извинения на модератора,че ще трябва да чисти
                                Тука па само некой модератор да посмее да посегне, на кълбо ставаме..!Лека нощ Краси! Чай да не види оня, че и с него требва на кълбо да ставаме!

Коментар

Working...
                                X