blagun написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Налегна ви зимния сън нещо много рано.Няма активност във форума.Хайде де колеги едва средата на седмицата е.Сигурно в България самото време ви подтиска студено,дъждовно,листата окапаха ли вече?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Фичо ще е то се е видяло обаче сега възниква другия въпрос който ако го задам ще ми се нахвърлят всички.Дали да е 1,6 бензин с газова или 1,9ТД100.Колата ще се юрка повечко от майка ми и баща ми и май е по добре да е дизела.Пък и имам база вече с Мареата.Няма ли някой освен мен наряд тази нощ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Фичо ще е то се е видяло обаче сега възниква другия въпрос който ако го задам ще ми се нахвърлят всички.Дали да е 1,6 бензин с газова или 1,9ТД100.Колата ще се юрка повечко от майка ми и баща ми и май е по добре да е дизела.Пък и имам база вече с Мареата.Няма ли някой освен мен наряд тази нощ?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Tornado написа:Ами няма отде да ги взема тези къси вълни.2005 в Ирак имахме с нас един свързочник той си беше дошъл направо със собствената апаратура.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Tornado написа:Помниш ли как се казва.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Tornado написа:Помниш ли как се казва.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар