......Даже се нарвя, че като съм с личната кола ми се правят некви пикльовци на мъже, а като съм със служебната се наакват в гащите и не смеят даже да ме изпреварят ( не карам патрулка ).
ке те подминем като пътен знак с извадена ръчна през прозореца мутрите са навсякъде не им обръщай вниманиенапоследък се забелязват с бързо ускоряващи каруци
Налегна ви зимния сън нещо много рано.Няма активност във форума.Хайде де колеги едва средата на седмицата е.Сигурно в България самото време ви подтиска студено,дъждовно,листата окапаха ли вече?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Фичо ще е то се е видяло обаче сега възниква другия въпрос който ако го задам ще ми се нахвърлят всички.Дали да е 1,6 бензин с газова или 1,9ТД100.Колата ще се юрка повечко от майка ми и баща ми и май е по добре да е дизела.Пък и имам база вече с Мареата.Няма ли някой освен мен наряд тази нощ?
Фичо ще е то се е видяло обаче сега възниква другия въпрос който ако го задам ще ми се нахвърлят всички.Дали да е 1,6 бензин с газова или 1,9ТД100.Колата ще се юрка повечко от майка ми и баща ми и май е по добре да е дизела.Пък и имам база вече с Мареата.Няма ли някой освен мен наряд тази нощ?
Точно като си пишехме на тази тема си потърсих "лога", но съм го затрил с тазгодишното форматиране!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Преди имах навика да го качвам на някой от e-маil-те, ама един с акъл за къде! Но май имам и картичка от него, в работата ми е! Във вторник ще го знам!
Точно като си пишехме на тази тема си потърсих "лога", но съм го затрил с тазгодишното форматиране!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Преди имах навика да го качвам на някой от e-маil-те, ама един с акъл за къде! Но май имам и картичка от него, в работата ми е! Във вторник ще го знам!
Ок
Коментар