Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Нищо подобно - точно тогава, ако дойдеш на цаца, ще те заведа чак отдругата страна на залива в рокаджийското - ред рок.

Коментар

///// написа:
      Нищо подобно - точно тогава, ако дойдеш на цаца, ще те заведа чак отдругата страна на залива в рокаджийското - ред рок.
      Ааа,eвалата Живко за тез думи. Ей за тва си струва да дойда и да те черпя с бира
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

///// написа:
        аз и рок слушам

Коментар

Недей че много пие, ще вземе да изпие морето, къде ще се къпем

Коментар

то колко е моренце

Коментар

Нема ми пийш морето - безалкохолно е. Има миди и цаци само в него.

Коментар

V.Vencislavov написа:
                ///// написа:
                Ааа,eвалата Живко за тез думи. Ей за тва си струва да дойда и да те черпя с бира
                Ам ти още не си ли разбрал? Митака, Пецата, Донка и Вълко са ми обещали да ми гостуват. Пали и идвай!

Коментар

Днес пък обсъждахме с братовчед ми ,какво можем да направим по Типо-то...И съм твърдо решен да го вкарам с гаража...след като си взема друга кола де...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Той като идва в Казанлък заведенията зареждат допълнително водка и мента

Коментар

а къде ще спим

Коментар

Наздравеееееееее, форууууууум! Ей са идвам, само да ма изчакати, че с бат’ фихи бистрим политиката и мятаме едни питиета... Сори, чи ва принибрегвам,ама...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Не се оправдавай - кажи дали се изкъпа, щот ние тука мръсни не приемаме!

Коментар

VIN написа:
                            Той като идва в Казанлък заведенията зареждат допълнително водка и мента
                            мали ми аз тогава не пих

Коментар

///// написа:
                              Не се оправдавай - кажи дали се изкъпа, щот ние тука мръсни не приемаме!
                              Да бееееее, изкъпах са и дажи метнах 1-2 чашки винци...
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

браво на теб

Коментар

Working...
                                X