Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Коментар

Какво стана по баровете ли се разбягахте?
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
        Аз съм тук..заръфал съм една възглавница и чета

Коментар

coolboby написа:
          Tornado написа:
          Аз съм тук..заръфал съм една възглавница и чета
          И аз чета ама в нета не книги.Постоянно ровя някъде и си намирам нещо за четене.

Коментар

Да не си си помислил, че съм зачел книжки...чета из форума....Не съм прочел една книжка пред лятната ваканция в 11 клас ме очаква българска литература... УЖС

Коментар

deadairplane написа:
              Krass написа:
              coolboby написа:
              Дряново и Габрово..тва са ебати церберите...Велико Търново също не остава назад..вече пуснаха 1 патрулка с камера вътре..засече ли те в нарушение и на другия ден "Имаш поща"
              Изобщо не ги харесвам, ама в Бизнес парка по това време...те са най-близо. Иначе са ми втръснали...там и обядвам.Ииииии спазих си диетата да Вече пък бях на море....може да се поотпусна малко а
              И не се обаждаш??????????? http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17385
              Уууупппсссссс Тази тема съм я пропуснала, най-покорно моля за извинение!
              Punto 1.2/75

Коментар

хехе, как сте, момци и дама и аз лягам късно но вече му намерих заката...понеже много се въртя преди да заспя и сега през деня си тегля филмче от Харената и вечер по това време си го пускам и към един вече засппивам, тази вечер ще се отбия към 1 да видя кой е на линия пп а иначе на Виктория пиците много ми харесват, но не веднъж са се дънили със смрадлив бекон или пиле, камо ли най-редовния им номер, поръчваш си с диетично тесто, но ти носят бяло малко и те се издупеха...
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Tornado написа:
                  Аз сега се прибрах от там
                  http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

BEX---GT написа:
                    хехе, как сте, момци и дама и аз лягам късно но вече му намерих заката...понеже много се въртя преди да заспя и сега през деня си тегля филмче от Харената и вечер по това време си го пускам и към един вече засппивам, тази вечер ще се отбия към 1 да видя кой е на линия пп а иначе на Виктория пиците много ми харесват, но не веднъж са се дънили със смрадлив бекон или пиле, камо ли най-редовния им номер, поръчваш си с диетично тесто, но ти носят бяло малко и те се издупеха...
                    Това със филмите се получава ама за да се приспя така трябва филма да е достатъчно тъп.Не ме питайте какво стана като започнах да гледам 1 и 2 сезон на бягство от затвора.Три дни като сомнанбул бях с кръвясали очи.

Коментар

BEX---GT с кое филмче се преспиваш?

Коментар

Ко праИ’те бе БАНДА!!!... буден съм, щото радиостанцията вече ми е ок и току що правих радиовръзка с НЕПАЛ -9N7JO !!! Радиолюбител съм и инициала ми е LZ1ZJ... което значи БЪЛГАРИЯ,ЮЖНАТА ЧАСТ и суфикс някакво двубуквено съчетание! Слушам в момента реч, шум от ефира, много е гот!
                        SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Дами и господа,моята работа приключи и се отправям към леглото.На тези които продължават да работят лека работа,на останалите приятна вечер и лесно приспиване с филмчета и други подобни :D

Коментар

Спите!!!

Коментар

coolboby написа:
                              Спите!!!
                              Тц, тук сме, слушаме!
                              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Радио Ереван ли?

Коментар

Working...
                                X