Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
deadairplane
-
coolboby написа:Tornado написа:Какво стана по баровете ли се разбягахте?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
deadairplane написа:Krass написа:coolboby написа:Дряново и Габрово..тва са ебати церберите...Велико Търново също не остава назад..вече пуснаха 1 патрулка с камера вътре..засече ли те в нарушение и на другия ден "Имаш поща"Punto 1.2/75
Коментар
-
хехе, как сте, момци и дама и аз лягам късно но вече му намерих заката...понеже много се въртя преди да заспя и сега през деня си тегля филмче от Харената и вечер по това време си го пускам и към един вече засппивам, тази вечер ще се отбия към 1 да видя кой е на линия пп а иначе на Виктория пиците много ми харесват, но не веднъж са се дънили със смрадлив бекон или пиле, камо ли най-редовния им номер, поръчваш си с диетично тесто, но ти носят бяло малко и те се издупеха...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:хехе, как сте, момци и дама и аз лягам късно но вече му намерих заката...понеже много се въртя преди да заспя и сега през деня си тегля филмче от Харената и вечер по това време си го пускам и към един вече засппивам, тази вечер ще се отбия към 1 да видя кой е на линия пп а иначе на Виктория пиците много ми харесват, но не веднъж са се дънили със смрадлив бекон или пиле, камо ли най-редовния им номер, поръчваш си с диетично тесто, но ти носят бяло малко и те се издупеха...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ко праИ’те бе БАНДА!!!... буден съм, щото радиостанцията вече ми е ок и току що правих радиовръзка с НЕПАЛ -9N7JO !!! Радиолюбител съм и инициала ми е LZ1ZJ... което значи БЪЛГАРИЯ,ЮЖНАТА ЧАСТ и суфикс някакво двубуквено съчетание! Слушам в момента реч, шум от ефира, много е гот!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар