Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

но проблема е че сама не ми се пътува но трябва задължително да си извадя списъка с тел че каквато съм мъгла край...........

Коментар

Щом от моята снимка не се плашат... няма накъде повече. Ама то хубаво, ама до Ямбол ще изстине рибата. И ще се стопли бирата....

Коментар

те са свикнали с теб вие сте от много време заедно а аз тепърва прохождам

Коментар

За Варна ще ти кажа - минавш Богровите и... гаааз само направо. И стигаш Варна.Ъъъъъ С Принко и Емцо се запознахме преди 2 седмици.

Коментар

а до ямбол на магистралата и газ ама после туку виж звъня я на стражара я на някой друг за кафе и насочване

Коментар

///// написа:
              Щом от моята снимка не се плашат... няма накъде повече. Ама то хубаво, ама до Ямбол ще изстине рибата. И ще се стопли бирата....
              ний са плашим ама си мълчим

Коментар

хахахахахахах е виждаш ли защо нямам снимка

Коментар

rosi написа:
                  а до ямбол на магистралата и газ ама после туку виж звъня я на стражара я на някой друг за кафе и насочване
                  само да ме набарате трезвен

Коментар

Стражо - ти добре, че изобщо не си си сложил снимка. Жените като те видят и завинаги ще се отрекат от какъвто и да е мъж!

Коментар

///// написа:
                      Стражо - ти добре, че изобщо не си си сложил снимка. Жените като те видят и завинаги ще се отрекат от какъвто и да е мъж!
                      да аз затова нямам снимка

Коментар

Коментар

недей ме плаши тъй де ако попадна на него в зарата ко ша си викам тогава

Коментар

rosi написа:
                            недей ме плаши тъй де ако попадна на него в зарата ко ша си викам тогава
                            малий точно на тоз ли попаднах

Коментар

А, да - разпечатката на телефоните е задължителна. Моята не излиза от джабката на колата.

Коментар

а ти като ме видиш ще си викаш само тази е няма коя друга да е с голям кораб със сф регистрация рошава

Коментар

Working...
                                X