Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да не си в някоя избирателна секция :D ?

Коментар

Не,звукооператор съм и отразяваме политиката и всичко де!

Коментар

Много интересно. Аз съм в транспортна фирма.Зачетох се тука и ми охлади ентусиазма да изпробвам джипа на баща ми :D - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13645Още 10-15мин....

Коментар

И аз ги броя,още малко и на спанчевци! :P

Коментар

От тая история се сетих миналата седмица на автомивката на ОМВ едно момиче как си миеше Гл-класата направо не можах да повярвам на очите си. Доста народ се бяхме настанили да гледаме как подскача, за да намокри и тавана :D :D :D

Коментар

Привет Колеги и аз съм тук....макар да трябва да спя . ама нейсе ... утре трябва да стана в 7 най-късно....
              НЕ на безразсъдното шофиране!

Коментар

Привет! Ако не си свикнала да спиш по няколко часа е много лошо, направо няма отлепване.

Коментар

Привет!И ние вече си тръгваме!Избутахме работния ден!Лека нощ от мен!

Коментар

Лека, приятна почивка.Аз съм още малко тук.

Коментар

Тази нощ никой ли не остана?п.п.Брей какъв съм,май вече спя,гледам че е 22-ри и викам тази нощ никой ли не остана,а то писаното на 21-ви било само преди няколко минути.

Коментар

Аз съм още тук,бях под душа...сега няма заспиване поне още час два....иначе редовно си спя по 5 часа...нямам време за повече

Коментар

И аз съм тук,на работа съм още поне 1 час.

Коментар

Много сте работни...направо не ми се мисли...спи ми се ама като си легна и мозъка ми продължава да работи...предложете ми моля ви нещо което да измори мозъка ми

Коментар

Играй на socoban.Има си мислене на тази игричка.А другото,гледай тъп филм,веднага ще ти се доспи Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Мерси...на мен май ми се доспа...Лека мощ,момчета!

Коментар

Working...
                                X