Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rosi написа:
    е ако имах дилемата концерт или среща бих отишла на концерта, без да обиждам колегите но това е нещо ,което може и да не го видя друг път
    така си е

Коментар

Спор да няма - така е. Нещо което се случва един път в живота. Все пак предпочетох срещите и да се видя с колегите. С някои от тях се запознах.

Коментар

///// написа:
        Спор да няма - така е. Нещо което се случва един път в живота. Все пак предпочетох срещите и да се видя с колегите. С някои от тях се запознах.
        не е малко пътя

Коментар

Чеки да сложа газовата да видиш!

Коментар

знаете ли колко хора имаше около стадиона е за срещите мисля да съм малко по сериозна и да се появя и аз на някоя , че повечето ги познавам от снимките

Коментар

///// написа:
              Чеки да сложа газовата да видиш!
              да ти дам котлона

Коментар

тук заваля

Коментар

Газова та газова,от 3 дена я пълня,пълня я,пълня я и се надявам да каже СТОП ! До тука бях,прибери си парите.Няма,гълта си порядъчно.По 10 по 20 ...
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                  Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                  Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                    Газова та газова,от 3 дена я пълня,пълня я,пълня я и се надявам да каже СТОП ! До тука бях,прибери си парите.Няма,гълта си порядъчно.По 10 по 20 ...
                    и аз заредих днес 90 литра

Коментар

е аз с мойте скромни 9л бензин въобще нямам думи- но след излизане от ремонт е така

Коментар

Нали, нали? Питайте ме мен само за форумски срещи 2000 км на бензин. Елката ви не хваща такава цифра в левове.

Коментар

че тази твоя принцеса много те вътри скарай се малко, че на марчето и дръпнах ушите и седи мирно пред блока

Коментар

strajaro написа:
                            Princo написа:
                            и аз заредих днес 90 литра
                            90 литра ама метан нали? Кво се оплакваш

Коментар

Ами като я ръчкам постоянно... каква да й е реакцията. Цаганин как бий коня нали си виждала - същата работа. Послушна ми е и е постоянно подготвена за пътуване.

Коментар

виж каква правят хората по колко зареждат Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 засрамвам се

Коментар

Working...
                                X