Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Морето е при мен - на 300 метра. А Торнадо не е морски капитан.

Коментар

Тогава кажи за морето?Бурно ли е?

Коментар

Еее да. Лятото си отива. Надявам се поне още веднъж да отида до морето преди съвсем да е станало зима...А за конячето - по принцип може, но ми е особено любимо, да не говорим че напоследък съм непрекъснато с кола.

Коментар

Момент, да погледна през бинокъла. Не е бурно. Добре си е.

Коментар

Е така е морските хора си го гледат и слушат а ние........И аз искам да го видя пак,ама май няма да стане! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

Като гледам може да се освободи един уикенд и да отида. Много е интересно да отидеш по това време даже октомври, ноември. Миналата година бях началото на декември в Слънчев бряг и направо не можех да го позная(освен по огромните хотели разбира се). Много е странно по това време на годината, като няма жива душа.

Коментар

Не само е етранно,а и по-хубаво.Аз ходя извън сезона и е супер!Тази година от 1.06 бях наАрапя-топло ,хубаво и няма хора,даже ловиг риба от брега сутрин!

Коментар

До Царево май или се бъркам? Там не съм ходил.

Коментар

Да там,и водата беше бистра,цялото морско дъно се виждаше,и света под водата!Много ми хареса!Мястото си е запазило дивотията,и не е хотел до хотел!

Коментар

Аз тая година бях за уикенд с приятели на Слънчев бряг и си прекарахме много добре, въпреки че беше страшно пренаселено, а водата определено не беше особено прозрачна...

Коментар

Аз постоях 10 дена,и малко ми се видяха!

Коментар

Не знам дали ще издържа толкова време на едно място. Предпочитам няколко пъти в годината по два-три дни. Даже е по-интересно. Иначе, където и да си за два дни максимум си разгледал всичко по два пъти.

Коментар

Така е ,но с цел почивка......друго си е и пак свършва бързо!

Коментар

Точно защото свършва бързо предпочитам да ходя по-често.Имах намерение на ходя на Италфеста, обаче явно ще се работи и тогава.

Коментар

И аз имах такива,ама и аз ще работя,а и изборите наближават много работа ме чака

Коментар

Working...
                                X