Еее да. Лятото си отива. Надявам се поне още веднъж да отида до морето преди съвсем да е станало зима...А за конячето - по принцип може, но ми е особено любимо, да не говорим че напоследък съм непрекъснато с кола.
Е така е морските хора си го гледат и слушат а ние........И аз искам да го видя пак,ама май няма да стане! Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Като гледам може да се освободи един уикенд и да отида. Много е интересно да отидеш по това време даже октомври, ноември. Миналата година бях началото на декември в Слънчев бряг и направо не можех да го позная(освен по огромните хотели разбира се). Много е странно по това време на годината, като няма жива душа.
Не само е етранно,а и по-хубаво.Аз ходя извън сезона и е супер!Тази година от 1.06 бях наАрапя-топло ,хубаво и няма хора,даже ловиг риба от брега сутрин!
Аз тая година бях за уикенд с приятели на Слънчев бряг и си прекарахме много добре, въпреки че беше страшно пренаселено, а водата определено не беше особено прозрачна...
Не знам дали ще издържа толкова време на едно място. Предпочитам няколко пъти в годината по два-три дни. Даже е по-интересно. Иначе, където и да си за два дни максимум си разгледал всичко по два пъти.
Коментар