Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

добра да е и наздраве

Коментар

По-скоро - наздраве!

Коментар

///// написа:
        По-скоро - наздраве!
        Наздравииииииииииииии!!!И лека нощ,че утре съм на работа.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Таз вечер много от рано я подкарахте таз тема...Аз може би рано ще ви оставям, щото утре пътувам за софето...

Коментар

абе вие друго прайте ли бре освем да вдигате чаши? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 за вас жени няма ли с другата ръка да прегръщате?ей мъже............софето викаш ,че ще идваш ми да взема да те чакам на входа на голямото село

Коментар

rosi написа:
              абе вие друго прайте ли бре освем да вдигате чаши? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 за вас жени няма ли с другата ръка да прегръщате?ей мъже............
              Ми няма пък и ти си ни малко далече.Извинявам се на приятеля ти или мъжа,ако има такъв! :D
              FIAT BRAVO 1.6
              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

ще приема извиненито разбран човек съм само да не съм на някой в къщата

Коментар

rosi написа:
                  само да не съм на някой в къщата

Коментар

смей се но един такъв дзвер като мен ако имаш в къщи със живка няма да се прибирате с месеци

Коментар

Ами сигурно! Отсега щом ми забраняваш да си кажем по едно наздраве с колегите... Мани мани!

Коментар

къде е ирка не съм я засичала тук от много време?да бе забрана хахахахахахаха разсмиваш ме

Коментар

Ирка има малко проблеми с финансирането на интернет-връзката си.Ми ко само - що сме си викали наздраве - ние се познаваме лично и сме приятели и всеки е бил доста път за да ходи по срещите. Аз ти споменах, че от началото на годината до сега имам около 2000 км само по срещи на форума.

Коментар

а мойте се навъртат в софияще идвате ли на концертите? днес гледах какви ограждения правят на стадиона за концерта,абе човек ти ме искара егати и цербера

Коментар

rosi написа:
                              абе човек ти ме искара егати и цербера
                              Нема се товариш за глупости - майтап, разбира се. Аз няма да ходя на концерта. Юли месец ще ходя на Каварна!
                              Прикачени файлове

Коментар

ти да не мислиш ,че се вързах, нося на майтап. уф трябва да си купя тез дни хидравлична течност и четох как да си я сменя, аби написано не е голяма философия на на дела.......не ми се мисликакво си се нахилил ще ти се пръснатбузите

Коментар

Working...
                                X