Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

rosi написа:
    здрасти здрасти и аз се чудя къде се губиш? пък се чудя кога ще ти видя прословутия танц със живка знам че сте любов голяма, гледашя гласиш я абе нямам думи, не е като мойто марче :P
    Ъъъъм... таковата... Амииии... Ний с нея от началото на годината до сега само по форумски срещи имаме към 2000 км вече.

Коментар

е браво това хубаво а аз съм като линейка, или съм на работа с мойта или прибирам някой болен

Коментар

Утре правиш юбилей - една година у нащо форум. Айде честито и ти пожелавам, без повече болни и повече радост и усмивки.

Коментар

я верно бе как ме подсети да погледна айде да те черпя едно за годишнината

Коментар

Ухаааа - благодарско! Ади... наздравичката.

Коментар

дано някога събера сили за някоя форумска среща с мойто марче

Коментар

Ади де - чакаме те! Знаеш ли каква тръпка е? Хайде ще ти пусна едно видео от моята кола, като качвахме Карандила. http://www.youtube.com/watch?v=-Fq8aEr0wYk

Коментар

Ооооооо адашче!как сме?Другата седмица мислех да идвам до варна ама нещо ми смениха плановете. май ще е по-нататък.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

хубаво е но имам два варианта 1. много голямо икономисване на средства Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 2. да намеря спонсор, който да финансира разходката но такива няма значи минавам на вариант 1

Коментар

Това не са оправдания. Всъщност... Желанието е важно. Ако го имаш - решение ще се намери. За другия път те искам на линия.

Коментар

може ако идвам на море задължително ще ти се обадя

Коментар

И не само на море. Където и да сме.

Коментар

///// написа:
                            Това не са оправдания. Всъщност... Желанието е важно. Ако го имаш - решение ще се намери. За другия път те искам на линия.
                            Аз ти предлагам да минеш другият път не през Бургас да забереш някой, а за по-напряко през София и да я забереш за следващата среща. То май вече си свикнал .
                            Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                            Ex.Opel Astra

Коментар

rosi написа:
                              може ако идвам на море задължително ще ти се обадя
                              А на мен ?
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

хахахахаха става и така но да му мисля с прибирането после, е можели да се дотътря до морето и да не ви видя, че иначе само по снимка

Коментар

Working...
                                X