Абе да ти кажа повечето си имат обоняние...въпросът е че пътищата ни са кофти, често биваме засичани от шофьори които имат нещо против мотоциклетистите (казвам го от опит), или такива на преклонна възраст и с проблем в координацията. Въпросът е там че скоростта увлича наистина но километражът не лъже и винаги в градско повече от 80 макс не вдигам и 2та пръста на спирачката постоянно. Много младежи подценяват силата на машината и обстановката около тях и платиха голяма цена за това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
evgeni85 написа:Абе да ти кажа повечето си имат обоняние...въпросът е че пътищата ни са кофти, често биваме засичани от шофьори които имат нещо против мотоциклетистите (казвам го от опит), или такива на преклонна възраст и с проблем в координацията. Въпросът е там че скоростта увлича наистина но километражът не лъже и винаги в градско повече от 80 макс не вдигам и 2та пръста на спирачката постоянно. Много младежи подценяват силата на машината и обстановката около тях и платиха голяма цена за товаФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:evgeni85 написа:Абе да ти кажа повечето си имат обоняние...въпросът е че пътищата ни са кофти, често биваме засичани от шофьори които имат нещо против мотоциклетистите (казвам го от опит), или такива на преклонна възраст и с проблем в координацията. Въпросът е там че скоростта увлича наистина но километражът не лъже и винаги в градско повече от 80 макс не вдигам и 2та пръста на спирачката постоянно. Много младежи подценяват силата на машината и обстановката около тях и платиха голяма цена за това
Коментар
-
evgeni85 написа:хехе не забравяй в коя държава живееш .....аз май скоро и някой крос трябва да вземам за из града...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:evgeni85 написа:хехе не забравяй в коя държава живееш .....аз май скоро и някой крос трябва да вземам за из града...
Коментар
-
Вярно е,че мотористите си патят от скапаняци в автомобил,аз лично имам приятел моторист,който беше ударен от автомобилист правещ обратен завой на забранено и отнема предимството на мотоциклетиста.Резултата е потрошен мотоциклетист, избягал автомобилист и за него се знае само ,че е бил с Голф 2-зелен на цвят и това в час пик пред столично РПУ.Тук дупките не са фактор.Пък като има дупки ,карай по леко.На нас българите ,ако ни направят аутобани без ограничения на скороста като в германия ,ще се довършим има -няма за две години.Fiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
-
power66 написа:Вярно е,че мотористите си патят от скапаняци в автомобил,аз лично имам приятел моторист,който беше ударен от автомобилист правещ обратен завой на забранено и отнема предимството на мотоциклетиста.Резултата е потрошен мотоциклетист, избягал автомобилист и за него се знае само ,че е бил с Голф 2-зелен на цвят и това в час пик пред столично РПУ.Тук дупките не са фактор.Пък като има дупки ,карай по леко.На нас българите ,ако ни направят аутобани без ограничения на скороста като в германия ,ще се довършим има -няма за две години.
Коментар
-
blondi_74
Реклама
Collapse
Коментар