vaskoni_1980 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
evgeni85 написа:vaskoni_1980 написа:evgeni85 написа:liverpool235 написа:fast_ghost написа:Ей... къде мислите толко много, та сън не ви лови бе колеги :DФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:evgeni85 написа:vaskoni_1980 написа:evgeni85 написа:liverpool235 написа:fast_ghost написа:Ей... къде мислите толко много, та сън не ви лови бе колеги :D
Коментар
-
защо преследват мотористите аз като малък се занимавах с моторчета имам в предвид малко до 50 къб все ме спираха още от дете то ще ме закарат на наще или ще ми развият свеща да го бутам или ще ми го вземат в полицията на паркинг все се заяждаха после имам няколко падания с една ява 350 и тогава реших че ще карам кола иначе съм си зарибен по моторите ама сега нямам толкова време да се човъркам аи възможност нямамДушата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
liverpool235 написа:evgeni85 написа:Тя палката като я видя и го виря на кантар да не види номера като минаFiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
-
подписа ми си е от едно "изживяване" .. на входа на Габрово... права отсечка с нов асфалт около 3 километра... опашка от около 30на коли а отсреща чисто... и така с 210 в насрещното с включени дълги светлини , мигач и пръста постоянно на бибитката, и се замислих че някой ако рече да изпреварва.. докато погледне в огледалото че е чисто и се изнесе за изпреварване, трупа ми вече ще е влязъл при него през задния прозорец... и повече такива глупости не смея да правя
Коментар
-
power66 написа:liverpool235 написа:evgeni85 написа:Тя палката като я видя и го виря на кантар да не види номера като мина
Коментар
-
evgeni85 написа:power66 написа:liverpool235 написа:evgeni85 написа:Тя палката като я видя и го виря на кантар да не види номера като минаFiat Marea Weekend 1.8 16V ELX-1997
Fiat Stilo Multiwagon 1.6 16V 2006
Коментар
-
power66 написа:Бог да го прости приятеля ти колега.Съжалявам за младежа ,а ти си извадил късмет ,че ти е замирисало на тамян ,ама нещо в последно време много хора без убоняние се движат по пътищата и незнам до къде ще стигнат.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар