А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.
Ти на работа не работиш ли бе? Тая държава накъде върви?
Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?
Ми да де напълни 2 чанти ток да ми дадеш като се видим другия път.
За нас три! Че за месец токът ни беше почти 300лева!!! Направо полудех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
А аз тъкмо си мислех, че сега като се раздумаме и ще ми мине по-барзо смяната. Сдаде фронта.
Ти на работа не работиш ли бе? Тая държава накъде върви?
Работя, че и пара се вдига. Пазя на целия център в Бургас тока. Какво знаеш ти?
Ми да де напълни 2 чанти ток да ми дадеш като се видим другия път.
За нас три! Че за месец токът ни беше почти 300лева!!! Направо полудех! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Има нещо верно, ама половината съм ги готвила на газ! Ама питай кой ги яде! Все се заричам, че няма да готвя повече!
Ааааа сакън недей,ша вземе да ослабне колегата,напротив трябва да му готвиш повече.Лятото наближава и ще ви очаквам с нетърпение да се видим пак.Така че му готви да го позная ейййй.
Тъкмо и аз тва щях да кажа, кога ще се видим да се нашмулим... Пък той яде - не яде, все си е кльощав, френско гадже .
Тъкмо това щях да пиша. То поне да му личеше на мъжа ти , че яде много. А тази сметка за ток няма да е от готвене , а по-скоро от отопление. И да не се оплакваш от сметката, че тъкмо чета във Варна на едни им пратили сметка 9000лв, а на други 4500лв. Така , че имаш на къде да ги стигаш.
Коментар