Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Е как може да няма никой всички ли изпоналягахте вече.МОже би в края на седмицата сте уморени а?
    То има, ама май вече не им е интересно и не пишат
    http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Неееее то си личи ,че тази вечер активността във форума е много слаба.Щом по това време всичко замира и няма нови мнения никъде ясна е хавата или в леглото или навън по нощен живот.Другото което е ,че като има по малко активност няма проблеми с автомобилите.Разглеждах обявите в мобиле де тази вечер и констатирах следното:Браво с бензинов двигател върви горе долу 1000-1500 евро,Браво с дизелов започват от 2000 нагоре.Представям си автокъщите ни какво вкарват при нас за тези цени на които ни ги продават и ние после изписваме тонове мастило как какво да оправим.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Напълно си прав! В Европа колите на по 8-10 години се продават за по 500-600 евро, а тук им искат 3-4 пъти по високи цени

Коментар

еми да, ама в испания колите са мнооого по-скъпи и в италия, ама само за тамошни купувачи иначе за търговци цените са по-нискипримерно голф3 гти - 3300 евро , това в италияпп аз съм тук бе ели, подписа ти е много прав!
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Е за по новите е нормално да са по-скъпи! Във Франция колити на по 9-10 години са около 500 евро Те там карат само нови коли и никои не взима старите

Коментар

Има ли някой на работа????

Коментар

Има. Още няколко часа и приключвам.П.П Още някой? То е рано още...

Коментар

Не е рано,щом сме на работа по никое време!

Коментар

Вярно си е. А всъщност правиш ли нещо в момента или чакаш някой да се обади и умираш от скука като мен.

Коментар

Умирам от скука

Коментар

Точно се изкефих, че намерих занимание, обаче каталога(на Фиат ест) на италиански. Само картинки...

Коментар

Кофти тръпка......

Коментар

Цял ден съм на компютъра. Изчетох отдавна всичко, което ми попадна и вече няма какво да правя. Освен да потърся някой италиански речник...

Коментар

Можеш,ама тези технически термини.......

Коментар

Само аз ли съм на работа?

Коментар

Working...
                                X