Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

bachev написа:
    Шшшшшшшшшш от кога не съм писал тука :П
    Отдавна ...
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      bachev написа:
      Отдавна ...
      Кво праиш бе мушмул (демек - Здрасти ) Тебе ако те няма да флуудиш нема кой :P
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

bachev написа:
        Princo написа:
        bachev написа:
        Отдавна ...
        Така е ... :P Ти пак ли нощна караш ?
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx

Коментар

Princo написа:
          bachev написа:
          Princo написа:
          bachev написа:
          Отдавна ...
          Така е ... :P Ти пак ли нощна караш ?
          Да Тъкмо приключих малко задачки и викам сега да почина :P Ти кво праиш, нещо не те хваща сън от как те помня
          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Така е.Ич не ми се спи.Легнах,опитах се ама не стана номера.Пуснах филм,белким взема заспа,пак не стана. А е зима,лятото в жегите не знам кво ще правя.

Коментар

Princo написа:
              Така е.Ич не ми се спи.Легнах,опитах се ама не стана номера.Пуснах филм,белким взема заспа,пак не стана. А е зима,лятото в жегите не знам кво ще правя.
              Ти си са повредил нещо
              Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Май,май има нещо вярно.

Коментар

О йе. Не съм само аз на пост тази нощ. Сън не ме хваща

Коментар

coolboby написа:
                    О йе. Не съм само аз на пост тази нощ. Сън не ме хваща
                    Да ви имам проблемите... Спи ми са та 2 не виждам... само да ми свърши смяната леле .....
                    Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

Тея дето сме на работа ни се спи, тези дето трябва да спят, не го правят. Освен да се разменим!?
                      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                      Ex.Opel Astra

Коментар

Сън спомени не прави! Ама и от спомени сън няма!
                        Fiat Marea TD100

Коментар

iuly_vn написа:
                          Сън спомени не прави! Ама и от спомени сън няма!
                          Истината е сигурно някаде по средата Ама за тая вечер мисля,чe сънят ще остане на заден план..С тея 2 епизода на Хаус и с тая салата до мене..
                          Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Тоя Хаус е много як браааат ... и аз се зарибих да го гледам ... изкефи ме ... Има и един друг много як сериал, на който гледах първия сезон - FringeДа се има в предвид, че принципно такива сериали не гледам, ама тия 2та ме радват Радо ... Как е тежестта отзад зимата бре ... няма поднасяне, а
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                              Тоя Хаус е много як браааат ... и аз се зарибих да го гледам ... изкефи ме ... Има и един друг много як сериал, на който гледах първия сезон - FringeДа се има в предвид, че принципно такива сериали не гледам, ама тия 2та ме радват Радо ... Как е тежестта отзад зимата бре ... няма поднасяне, а
                              Абе,чуда се кога ще ги пробваме двете,да ти покажа тежеста отзад какво ще ти причини .. Ти се подигравай с тежеста ми ,ма като я пусна по инерция знаеш ли как набира.. :D Иначе Хаус цепи..
                              Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Добър вечер на всички! При вас вали ли сняг? В хасково се сцепва да вали и трупа здраво.Ако продалжи да вали така обилно цяла нощ,утре ше има минимум 30см сняг.
                                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
                                X