Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ичкин, а ми напиши после какво е Аграр ?Това с връщането на бензин над 4000 е хубаво ама повечето май го правят над 5500 , че инък им гори много бензин. Хубаво е за инжекторите, доколкото съм чувал.
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

///// написа:
      Баце, заради едно кафе не ми се разхожда. Виж, ако беше с препиване - ок. Тъкмо париците съм ги заделил за децата от дома.
      И аз тъй мисля да направя от Яна и сега ще ги вложа в дарителската кампания.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

krasio_79bs написа:
        u_bo написа:
        krasio_79bs написа:
        .... ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин...
        е това ЗАЩО ????
        Щот да бяга повече кат реша че искам да изпреварвам "рисково".Не за друго,рядко я карам над 3,500 оборота. Има ли някаква причина да не ти харесва решението ми,от техническа гледна точка?
        да , има причина - написал го е колегата МЕМО, а аз си карам до 6000 без проблем на газ ( може и повече ама не искам)
        MEMO написа:
        .... защото газовите разпръсквачи са много по бавни от бензиновите и при повишаване на налягането намаляват времето си за отваряне а повишват времето си за затваряне,и ако при ниски обороти времената са около 2 милисекунди при 5000 оборота времената стават над 20 милисекунди и се получава така че разпръсквачите още не са затворили и трябва вече да отварят /започват да стоят постоянно отворени и не работят/ за това бързите разпръсквачи като КЕЙХИН и МАТРИКС СА МНОГО ПО-СКЪПИ ОТ НОРМАЛНИТЕ.Затова и изпарителите трябва да се настройват с коректно налягане при което разпръсквачите ще работят добре а не като някои майстори които за да докарат сместа пипат налягането вместо да си направят труда чрез софтуера да коригират коефицента.Затова и колите с газови инжекциони на високи обороти са скопени ,защото всички карат с гадни дюзи и за да нямат проблеми им се намаляват коефицентите /времената/на високи обороти /натоварвания/.

Коментар

- Докторе, помогни ми! Вечер много трудно заспивам, като си легна се въртя с часове и в главата ми идват хиляди различни мисли!- Добре, ето ти разслабително.- Ще ми помогне ли да спя?- Не, но поне в главата ти ще има само една мисъл.

Коментар

Ти що не спиш толко късно бре
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

u_bo написа:
              krasio_79bs написа:
              u_bo написа:
              krasio_79bs написа:
              .... ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин...
              е това ЗАЩО ????
              Щот да бяга повече кат реша че искам да изпреварвам "рисково".Не за друго,рядко я карам над 3,500 оборота. Има ли някаква причина да не ти харесва решението ми,от техническа гледна точка?
              да , има причина - написал го е колегата МЕМО, а аз си карам до 6000 без проблем на газ ( може и повече ама не искам)
              MEMO написа:
              .... защото газовите разпръсквачи са много по бавни от бензиновите и при повишаване на налягането намаляват времето си за отваряне а повишват времето си за затваряне,и ако при ниски обороти времената са около 2 милисекунди при 5000 оборота времената стават над 20 милисекунди и се получава така че разпръсквачите още не са затворили и трябва вече да отварят /започват да стоят постоянно отворени и не работят/ за това бързите разпръсквачи като КЕЙХИН и МАТРИКС СА МНОГО ПО-СКЪПИ ОТ НОРМАЛНИТЕ.Затова и изпарителите трябва да се настройват с коректно налягане при което разпръсквачите ще работят добре а не като някои майстори които за да докарат сместа пипат налягането вместо да си направят труда чрез софтуера да коригират коефицента.Затова и колите с газови инжекциони на високи обороти са скопени ,защото всички карат с гадни дюзи и за да нямат проблеми им се намаляват коефицентите /времената/на високи обороти /натоварвания/.
              E аз при теб не знам как е,при мен настройките са други,ако почнем да ги коментираме ще трябва да отворим тема и в един друг раздел и тн..За сега ще я покарам так и ако реша че не ми харесва ще отида да ги променя настройките.
              FIAT FORUM BULGARIA
              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Защо не спите бе мушмороци?
                "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

dzvqroto-qnisZ написа:
                  Ми одих да пукам у една кръчма и да си взема форумската доза преди лягане
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ichkin пиши ми какво е Аграр, моля те!Яааа, от както се е сменило времето - на форума часовника му е верен.

Коментар

krasio_79bs написа:
                      dzvqroto-qnisZ написа:
                      Ми одих да пукам у една кръчма и да си взема форумската доза преди лягане
                      Има ли още от дозичката да почерпиш,не за друго
                      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
                      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Ами Аграр е селскостопански работник ... буквално ... в смисъла за мен ... и сам ще се сетиш
                        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Не се ли вика агроном? Така не го бях чувал.

Коментар

Добър вечер уважаеми съфорумки и съфорумци.
                            ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

добра вечер и от мен

Коментар

Яааа, станахме двама.
                                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Working...
                                X