Ичкин, а ми напиши после какво е Аграр ?Това с връщането на бензин над 4000 е хубаво ама повечето май го правят над 5500 , че инък им гори много бензин. Хубаво е за инжекторите, доколкото съм чувал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
///// написа:Баце, заради едно кафе не ми се разхожда. Виж, ако беше с препиване - ок. Тъкмо париците съм ги заделил за децата от дома.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
u_bo
krasio_79bs написа:u_bo написа:krasio_79bs написа:.... ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин...Има ли някаква причина да не ти харесва решението ми,от техническа гледна точка?
ама не искам)
MEMO написа:.... защото газовите разпръсквачи са много по бавни от бензиновите и при повишаване на налягането намаляват времето си за отваряне а повишват времето си за затваряне,и ако при ниски обороти времената са около 2 милисекунди при 5000 оборота времената стават над 20 милисекунди и се получава така че разпръсквачите още не са затворили и трябва вече да отварят /започват да стоят постоянно отворени и не работят/ за това бързите разпръсквачи като КЕЙХИН и МАТРИКС СА МНОГО ПО-СКЪПИ ОТ НОРМАЛНИТЕ.Затова и изпарителите трябва да се настройват с коректно налягане при което разпръсквачите ще работят добре а не като някои майстори които за да докарат сместа пипат налягането вместо да си направят труда чрез софтуера да коригират коефицента.Затова и колите с газови инжекциони на високи обороти са скопени ,защото всички карат с гадни дюзи и за да нямат проблеми им се намаляват коефицентите /времената/на високи обороти /натоварвания/.
Коментар
-
u_bo написа:krasio_79bs написа:u_bo написа:krasio_79bs написа:.... ГИ и го регулирахме над 4000 оборота да прехвърля на бензин...Има ли някаква причина да не ти харесва решението ми,от техническа гледна точка?
ама не искам)
MEMO написа:.... защото газовите разпръсквачи са много по бавни от бензиновите и при повишаване на налягането намаляват времето си за отваряне а повишват времето си за затваряне,и ако при ниски обороти времената са около 2 милисекунди при 5000 оборота времената стават над 20 милисекунди и се получава така че разпръсквачите още не са затворили и трябва вече да отварят /започват да стоят постоянно отворени и не работят/ за това бързите разпръсквачи като КЕЙХИН и МАТРИКС СА МНОГО ПО-СКЪПИ ОТ НОРМАЛНИТЕ.Затова и изпарителите трябва да се настройват с коректно налягане при което разпръсквачите ще работят добре а не като някои майстори които за да докарат сместа пипат налягането вместо да си направят труда чрез софтуера да коригират коефицента.Затова и колите с газови инжекциони на високи обороти са скопени ,защото всички карат с гадни дюзи и за да нямат проблеми им се намаляват коефицентите /времената/на високи обороти /натоварвания/.
Коментар
-
krasio_79bs написа:dzvqroto-qnisZ написа:Защо не спите бе мушмороци?да почерпиш,не за друго
"Умният човек не вярва на всичко което чуе,
не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."
Коментар
-
floks
Реклама
Collapse
Коментар