Неща фолио щотото тука жандарите мн са заядат за тфа фолио пък и ми писна да лепя и то да са отлепя след време мн прецакана история с тфа фолио .... ама главно неискам заради полицайте вече един път я спираха от движение ..... :D
Неща фолио щотото тука жандарите мн са заядат за тфа фолио пък и ми писна да лепя и то да са отлепя след време мн прецакана история с тфа фолио .... ама главно неискам заради полицайте вече един път я спираха от движение ..... :D
Е ти ще сложиш най-светлото тъмно да станат само матови
Затъмнявай челния, за него нищо не пише в закона. С челния е зор да се шофира дори и денем да не говорим нощем. На мен лично ми е много кофти да шофирам автомобил със затъмнени всички стъкла дори и челния..Чувал съм, че в Севлиево ги правели с някакъв сертификат, до колко е вярно, нямам представа!Иначе за Търново мога да ти препоръчам един пич който може да ти затъмни цялата кола за 500лв но ще я направи косъм!
Тос пък се изказа ... фабрично са само леко сини и не са затъмнени ами са оцветени ... ще те спрат не ами и ще те глобят ... пък на челното трябва да си камикадзе за да си затъмниш ... по-добре карай с маска за електрожен - по-малко ще те спират.
Я дай нещо линк да видим къде има оригинални затъмнени фабрично да се продават ... то и на страничните е забранено. Оригинално е тонирано и челното и останалите с много блед цвят - само на ярка слънчева светлина ако сравниш при отворен до средата прозорец се забелязва и то едвам.
Правете каквото си искате ... предните стъкла, аз така съм го разбрал. Имаше едно клипче с един руснак ... ако намерите как е у нас закона пишете. В Русия над 60% от светлината ако пропускало било разрешено... ама тука е България.
Правете каквото си искате ... предните стъкла, аз така съм го разбрал. Имаше едно клипче с един руснак ... ако намерите как е у нас закона пишете. В Русия над 60% от светлината ако пропускало било разрешено... ама тука е България.
Ако колата ти е с оригинално затъмнени стъкла нищо не могат да ти кажат Един приятел с един Опел Кадет му бяха оригинално затъмнени и предните и задните стъкла, даже и задното и никой не му правеше проблеми За това колегата си търси оригинално затъмнени стъкла
Коментар