Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Неща фолио щотото тука жандарите мн са заядат за тфа фолио пък и ми писна да лепя и то да са отлепя след време мн прецакана история с тфа фолио .... ама главно неискам заради полицайте вече един път я спираха от движение ..... :D
    Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

AnotheR написа:
      Неща фолио щотото тука жандарите мн са заядат за тфа фолио пък и ми писна да лепя и то да са отлепя след време мн прецакана история с тфа фолио .... ама главно неискам заради полицайте вече един път я спираха от движение ..... :D
      Е ти ще сложиш най-светлото тъмно да станат само матови
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Мъ ни мои ли да съ научиш да пишиш грамотну бе брътчет?Чи тъй ся изнервьъм кат тъ читъ, саму хелиуматичнити стъкла съ ти прублемъ шъ знайш ...
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Затъмнявай челния, за него нищо не пише в закона. С челния е зор да се шофира дори и денем да не говорим нощем. На мен лично ми е много кофти да шофирам автомобил със затъмнени всички стъкла дори и челния..Чувал съм, че в Севлиево ги правели с някакъв сертификат, до колко е вярно, нямам представа!Иначе за Търново мога да ти препоръчам един пич който може да ти затъмни цялата кола за 500лв но ще я направи косъм!

Коментар

Malone написа:
            Мъ ни мои ли да съ научиш да пишиш грамотну бе брътчет?Чи тъй ся изнервьъм кат тъ читъ, саму хелиуматичнити стъкла съ ти прублемъ шъ знайш ...

Коментар

Ама Брътчеде каръм ли тъ да четеш бе ?Кат са изнервъш вър пъ да спиш .....

Коментар

AnotheR написа:
                Ама Брътчеде каръм ли тъ да четеш бе ?Кат са изнервъш вър пъ да спиш .....

Коментар

Мчи не е ли таи че ми приказва и за проблеми ти глеи твойте проблеми не мойте аз проблеми нямам ... ШЪ ЗНАИШШШШщ!

Коментар

Тос пък се изказа ... фабрично са само леко сини и не са затъмнени ами са оцветени ... ще те спрат не ами и ще те глобят ... пък на челното трябва да си камикадзе за да си затъмниш ... по-добре карай с маска за електрожен - по-малко ще те спират.
                    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Големи разбирачи тука мамата си трака ..... а пък неможах да разбера каде заговорих лично аз за челното стъкло би ли ми обяснил ?

Коментар

Я дай нещо линк да видим къде има оригинални затъмнени фабрично да се продават ... то и на страничните е забранено. Оригинално е тонирано и челното и останалите с много блед цвят - само на ярка слънчева светлина ако сравниш при отворен до средата прозорец се забелязва и то едвам.

Коментар

AnotheR написа:
                          Големи разбирачи тука мамата си трака ..... а пък неможах да разбера каде заговорих лично аз за челното стъкло би ли ми обяснил ?
                          Аз заговорих, не обвинявай колегата! Бъди по-въздържан.

Коментар

coolboby написа:
                            AnotheR написа:
                            Аз заговорих, не обвинявай колегата! Бъди по-въздържан.

Коментар

Правете каквото си искате ... предните стъкла, аз така съм го разбрал. Имаше едно клипче с един руснак ... ако намерите как е у нас закона пишете. В Русия над 60% от светлината ако пропускало било разрешено... ама тука е България.

Коментар

niko_ymn написа:
                                Правете каквото си искате ... предните стъкла, аз така съм го разбрал. Имаше едно клипче с един руснак ... ако намерите как е у нас закона пишете. В Русия над 60% от светлината ако пропускало било разрешено... ама тука е България.
                                Ако колата ти е с оригинално затъмнени стъкла нищо не могат да ти кажат Един приятел с един Опел Кадет му бяха оригинално затъмнени и предните и задните стъкла, даже и задното и никой не му правеше проблеми За това колегата си търси оригинално затъмнени стъкла

Коментар

Working...
                                X