Как щях да се пребия като куче по стълбите не е истина!!!! VIP Dance с Dancing stars ряда да ядат!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Добро утро.Изшорах се в чашката и отивам да ми вземат кръв. Личния ми лекар ми каза, че било редно [може би е някаква инициатива] всички негови клиенти над 40 години да си направят изследвания за холестерол и ... други работи, не разбрах точно. Та ми даде направление и сега в лабораторията.Днес ми ден за лекари.После пък до поликлиниката да ми цепнат едната буза на дупето, че ... с тези "летни" епилации, да съм по джиджав на плажа ... май косъмче не може да си намери пътя през кожата и ме наболява.После кафе с жена ми след хирурга..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Добро утро.Изшорах се в чашката и отивам да ми вземат кръв. Личния ми лекар ми каза, че било редно [може би е някаква инициатива] всички негови клиенти над 40 години да си направят изследвания за холестерол и ... други работи, не разбрах точно. Та ми даде направление и сега в лабораторията.Днес ми ден за лекари.После пък до поликлиниката да ми цепнат едната буза на дупето, че ... с тези "летни" епилации, да съм по джиджав на плажа ... май косъмче не може да си намери пътя през кожата и ме наболява.После кафе с жена ми след хирурга.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар