да ама какати снощи си легна в 4 сутринта и стана в 9 а вие сладко си дремкахте събудих всички комшии с мойта кашлица тъй че пък после ако стана и не спите ще ви погустувам
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
да ама какати снощи си легна в 4 сутринта и стана в 9 а вие сладко си дремкахте събудих всички комшии с мойта кашлица тъй че пък после ако стана и не спите ще ви погустувам
Много яко трасе е баце - част от рали "златни". Само шикани - свръхнатоварване на двигателя и спирачките. Требе да го пробваме!
Абсолютно съм навит ... само че не с пунтиака, че ... ще ме събирате после Живот и здраве да взема бъдещата кола - Хонда Акорд/Ланча Тезис/Алфа 156 спортвагон ... и с нея
За съжаление няма да вкуся от това трасе Живко,типото е в сервиза и работата отива на ново карбураторче.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
За съжаление няма да вкуся от това трасе Живко,типото е в сервиза и работата отива на ново карбураторче.
Е чакай бе ... да не е болка за умиране бре Колко карбуратори са сменени ... ехееей ... намираш в някоя морга, взимаш, слагаш и айде на пистата ... ко си се притеснил, се едно вместо масло са ти сложили трици
Хич ни сЪ притесням аз. Утре ще каже майстора(Който,се оказа доста добър впрочем),може и да го е ремонтирал.
Коментар