Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ние с Боби се псуваме под път и над път. Важното е,че на италиански ме псува.Ей са fihi ми каза ко е пернишки Бейлис. Пък винце кат земим от Габрово - ша напрайш едно гости - на боб и винце! Малиииииииииии,баща му на Фихи найш ко вино прай?
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Здрасти Ирке!Богомилеееее! Пак на таляндки говориш едни неща...

Коментар

Ооооо,баце Живко! Мархаба! Лъзга ли се габровската?
        Ванга

Коментар

Юбряяяя. Юбава таз габровската ракийца.Ирке да видиш майтапа. Прибирам се у Варната и вадя ракийцата от багажника и жената вика: "Ми ти нали не пиеш бе?" и аз и отговарям" Ей сега ще проверя - може и да пия вече"

Коментар

Бухахах.Не бе, Ирке, още не съм те напсувал.....за тая вечер Кво е пернишки Бейлис? За пернишки хлебар знам, ама бейлис...тцЪ

Коментар

Ти що не й каза,че тая ракия не е за пиене,ми за миене,опа, за разтривки?
              Ванга

Коментар

Щот ще злоупотреби с ракията - демек ши я хвани да се разтрива против някой грип дет’ е сега на мода!

Коментар

Иркееее ... аз тая година съм без вино ... ама кът са върна януари мой са разходя до Виноградец :DБоби ... Пернишкия бейлис е ракия и боза
                  Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                    Иркееее ... аз тая година съм без вино ... ама кът са върна януари мой са разходя до Виноградец :DБоби ... Пернишкия бейлис е ракия и боза
                    Излагали са те.Пернишкия Бейлис и обикновенно долнопробно лиски с боза.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Изроди!Боза обичам, но ракия не!

Коментар

Чшшшш,Казанова, я си го прибери в панталоните,че се е подал и ще ми опръска клавиатурата.
                        Ванга

Коментар

Абе вие двамцата кат се съберете сте мноо вулгарни ... в две теми се надпреварвате
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
                            Абе вие двамцата кат се съберете сте мноо вулгарни ... в две теми се надпреварвате
                            ...и като имаш предвид,че нищо не съм пила! Смятай,ако люсна 1 кило вино ко стаа... Аз така пригласях на един друг индивид и първо му заключиха темата,после го БАНнаха. Не че нещо,ма Боби да си прай сметката!
                            Ванга

Коментар

ТъБ ли съм или не схващам каква е темата на разговора Гледам ебати филма, за това не съм съсредоточен. По-добре не питайте кой е филма

Коментар

А, кой е филмът?
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X