Ние с Боби се псуваме под път и над път. Важното е,че на италиански ме псува.Ей са fihi ми каза ко е пернишки Бейлис. Пък винце кат земим от Габрово - ша напрайш едно гости - на боб и винце! Малиииииииииии,баща му на Фихи найш ко вино прай?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Юбряяяя. Юбава таз габровската ракийца.Ирке да видиш майтапа. Прибирам се у Варната и вадя ракийцата от багажника и жената вика: "Ми ти нали не пиеш бе?" и аз и отговарям" Ей сега ще проверя - може и да пия вече"
Иркееее ... аз тая година съм без вино ... ама кът са върна януари мой са разходя до Виноградец :DБоби ... Пернишкия бейлис е ракия и боза
Излагали са те.Пернишкия Бейлис и обикновенно долнопробно лиски с боза.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Абе вие двамцата кат се съберете сте мноо вулгарни ... в две теми се надпреварвате
...и като имаш предвид,че нищо не съм пила! Смятай,ако люсна 1 кило вино ко стаа... Аз така пригласях на един друг индивид и първо му заключиха темата,после го БАНнаха. Не че нещо,ма Боби да си прай сметката!
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар