Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще ви измъкна от вас. Където и да сте. Нема мърдане. Сичкото катун ще натоварим. Чест е за Живка да има детсхи столчета.

Коментар

Добро утро на всички!!!
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Нема страшно, за газчица все ще намерим. Гледах ви ей ся щуротиите в "Поздравявам всички с ..." :D И аз ще се мятам,че ще се мре. Лека и от мен на всички или май само на баце Живко.
        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
        Ванга

Коментар

Тука па некви "добро утро" ни пожелават... Айде аз бегам,че нема оттърване от вас!
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            Нема страшно, за газчица все ще намерим. Гледах ви ей ся щуротиите в "Поздравявам всички с ..." :D И аз ще се мятам,че ще се мре. Лека и от мен на всички или май само на баце Живко.
            Лека Ирке и пак да си помислите - идваме и ви забираме - пък каквото е господ рекъл.

Коментар

Predatorsi написа:
              Добро утро на всички!!!
              Добро утро. Прибра ли се от купона?

Коментар

Имаме скайп - ще се чуем. Благодарско за предложението. Този път наистина си лягам.
                Ванга

Коментар

///// написа:
                  Predatorsi написа:
                  Добро утро на всички!!!
                  Добро утро. Прибра ли се от купона?
                  Нцъ ,немаше купон ,защот’ бехме само тримца и се отказахме от купона...Иначе се прибрах вкъщи преди мъничко и се чудя какво да правя ,бях се приготвил за купон и сега не ми се спи...
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Имаме скайп - ще се чуем. Благодарско за предложението. Този път наистина си лягам.
                    Ъхъ - айде, че стана 4 и половина. И язе ке си лягам веке! Ще се чуем по скайпа.

Коментар

Ами лека нощ и от мене!!! То само аз останах май...

Коментар

И аз съм тука, ама дремя вече. И ми идва в повече пещерската.

Коментар

///// написа:
                          И аз съм тука, ама дремя вече. И ми идва в повече пещерската.
                          Наздраве тогава!!!Ами викам да лягам ,щом дремеш ,няма смисъл да се мъчиш ,пък и тая Пещерска... Айде лека нощ...

Коментар

Лека нощ на сичкото форум. До утре - живот и здраве!

Коментар

оле сцепих са ей сега на Слави по БТВ
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И аз се гътнах зад дивана като Баба Вуна ли каква беше

Коментар

Working...
                                X