Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

:D
    Fiat Marea TD100

Коментар

Има ли живи
      Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
      Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

по чудо
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Ха добро Ви утро .
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Добро утро. Не съм ставал толкова рано от една камара време....

Коментар

Че 9 часа рано ли е ?
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Въпрос към куууууул Бобиту:Боби дай некво инфо за неква хижа в Елена.Било до Търново,че класът ще се събираме май там. :P
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Мммм..чакай да отворя архива Колко идиотчета ще се събирате Нова година (2008-2009) щях да посрещам в едно село до Елена, но не мога да се сетя как се казваше и как се казваше къщата. Няколко пъти пътувахме от Търново до селата около Елена да разглеждаме къщи, които си харесахме в интернет.Имаше оферта за 200лв на вечер в къща за 6 човека, но щяхме да бъдем 4 човека т.е. 2 двойки, цената естествено си остава същата. Къщата беше хубава също така гледахме още една, но тя беше на един връх, едва стигнахме с с една Трибека до горе, не знам зимата как ще издрапаме с другия джип, макар и по-проходим.Ще попитам момчето което водеше преговорите по телефона и ще ти пиша допълнително.

Коментар

добра вечер ако има някой

Коментар

Аз съм тук но ти си го знаеш това

Коментар

не спиш будуваш нещо май май

Коментар

coolboby написа:
                          Мммм..чакай да отворя архива Колко идиотчета ще се събирате Нова година (2008-2009) щях да посрещам в едно село до Елена, но не мога да се сетя как се казваше и как се казваше къщата. Няколко пъти пътувахме от Търново до селата около Елена да разглеждаме къщи, които си харесахме в интернет.Имаше оферта за 200лв на вечер в къща за 6 човека, но щяхме да бъдем 4 човека т.е. 2 двойки, цената естествено си остава същата. Къщата беше хубава също така гледахме още една, но тя беше на един връх, едва стигнахме с с една Трибека до горе, не знам зимата как ще издрапаме с другия джип, макар и по-проходим.Ще попитам момчето което водеше преговорите по телефона и ще ти пиша допълнително.
                          Ами да ти кажа мене ми требе просто информативно.Недей да притесняваш човека.До колкото разбрах става на въпрос за хижа.Ние сме 20 че и повече. Щото не е сигурно.
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

rosi написа:
                            не спиш будуваш нещо май май
                            Щом си тук то се подразбира :P

Коментар

браво организирахте ли се за празниците къде с кой ще ги изкарате?

Коментар

Поздрави за всички нощни птици :http://www.youtube.com/watch?v=MXlWuCy6w5sJovanotti - Gente della notte
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                                X