Мдааа, голяма песен! Ако го нямаше превода, щях да си помисля, че става дума за разбита либоффф Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
http://www.vbox7.com/play:632dfe1d&start=2Айде и аз да поспамя малко.А гледайте тая пясня да кажете дали ви аресва,много са хилих и в темата за клиповете я пуснах,ама вийй спамери таквиз само тука кисните.
Ние сме тук ами ти кво дириш тука кандидат спамер такъв ?п.с.няма грешна дупка
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Грешна дупка няма - стига всичко да е взаимно. Само да напомня, че Ники го изгониха точно заради това, че поиска да поговори с останалите за другата дупка.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Грешна дупка няма - стига всичко да е взаимно. Само да напомня, че Ники го изгониха точно заради това, че поиска да поговори с останалите за другата дупка.
Не думай таквиз работи.Аз така само за забавление ....не да го обсъждаме,То сме станали дърти магарета,ако до сега не сме си направили тези изводи,сега ли да ги правим...
Ми оправиха ме за 70 лева.Има снимка в гаража.Поне последните буквички са на мен.И с капака и бронята се оправих горе-долу.А снимки на Живка с боядисано крило кога ще видим?
Ми оправиха ме за 70 лева.Има снимка в гаража.Поне последните буквички са на мен.И с капака и бронята се оправих горе-долу.А снимки на Живка с боядисано крило кога ще видим?
Коментар