Хайде добър вечер на всички колеги , който оше не спят :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Занимание за през нощта - НОЩНА ТЕМА
Collapse
Заключена тема
X
X
-
как сте пичове и мацки аз туко що ми се дигна адреналина по никое време та да ви разкажа:Излизам преди 30 мин да оставя гаджето в тях и всичко на улицата ми спокоито всички спят няма нищо подозритесно отидох оставих я и покарах малко ама ми се преспа и викам аиде да се пребирам вече и влизам в улицата и стигам до горе обръщам да спря точно под прозореца ми и гледам на 1-2 парк места преди моето на комшийката Вектрата с изметната рамка на вратата.Викам си еи ся му еб.х майката на мангала мръсен засилих и спрях точно с фарове към вратата като си мисля че ще хвана мангала дето краде ама х.ец.Разгледах за какво става на въпрос няма нищо в колата нито ЦД нито документи ни нищо суха суха направо за моргата и си направих заключението че някои си я е подготвил за кражба.Обадих и се тя излезе звъннахме на Кат ония доидоха все едно крадеца сме го хванали летят спират огледаха колата казах им какво се е случило и тя ами нищо не можем да направим напишете жалба и ако имате късмет ще ги хванем скоро 2-3 месеца.Баси тя се притесни ми сега какво ще правим така с тая изметната врата и докато се усети отворих вратата напънах я малко и тя си доиде както от завода и се прибрахме.Прибирам се и разказах на баща ми и тои се сепна и ми вика че е забравил да свали панела на ЦД на астрата му и слизайки към колата вече си викам край взели са го мамка им а тя колата заключена с панелчето вътре и за радост не е барана аиде сега кажете ми какви изводи да си правя ...Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE
Коментар
-
Здравейте, има ли някой от обичайните заподозрени ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
T_SHOW написа:batproho написа:Здравейте, има ли някой от обичайните заподозрени ?There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Оф,само спамите ! Стига оффтопик,дайте по темата.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:Оф,само спамите ! Стига оффтопик,дайте по темата.There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!
Коментар
-
Irka_fihi написа:Нощната ли? Ти,какиното,верно ли си ученик?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар